Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Λιβερά Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Λίγο πριν τις 13:00 έφτασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον χώρο του εργοταξίου του φωτοβολταϊκού πάρκου των ΕΛΠΕ στα Λιβερά Κοζάνης όπου θα χαιρετίσει στην τελετή εγκαινίων.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Λιβερά Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Στελιος Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    Αντι να ειναι σε συστολη και μαζεμενος,την αραξε,ο ανερυθριαστος, σε σταυροποδι,σαν να λεει ,με ανεση και υφος εγωισμου,” δοξάστε με”
    Πατε,τωρα !!!!ολοι οι υποτακτικοι και τα απομειναρια του ραγιαδισμου,των 400 χρονων και σχεδον 500 σίων χρόνων για τη Μακεδονια και τη θρακη,πάτε,,τωρα!!!! να ξεκοκκαλίσετε αμνοεριφια των Λιβερων,αφου σημερα σκύψατε το κεφαλι σας και την οσφύ,τη μέση σας,σε εναν πορφυρογεννητο,που ξεκοκκαλισε τη Δυτικη Μακεδονία και ηλθε σήμερα ,ο αναλγητος, να φάει και τα κόκκαλα,οπως ειχε πει ο Κολοκοτρώνης,τα παραπανω λογια στον Όθωνα!
    Ο Κολοκοτρωνης ,τα ειπε σ εκεινους τους Γερμανους,ο Εμμονικος,σημερα,ο φιλος και υποτακτικός των Γερμανων,βαζει την ταφοπετρα στη Δ.Μ!!!
    Τι κι αν γιορτασαμε 200 χρονια χρονια απ την εκρηξη της Ελληνικης Επαναστασης,τι κι αν γιορταζουμε ,φέτος,100 χρόνια απ την καταστροφη του Ποντιακου Ελληνισμου….παλι με χρόνια με καιρούς,παλι ραγιάδες θα” μαστε;και θα ψηφιζουμε τσόφλια απο πορφυρογέννητα αυγα,για να διασωζεται η αρχέγονη καταρα του ” σφάξε με Αγάμ,ν αγιάσω;”

  2. Στελιος Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    Υποταγη,ραγιαδισμος,μιζέρια!
    Το 1828,γιναμε ελευθερο κρατος,με Πρωθυπουργο,Ελληνα,τη μεγαλυτερη πολιτικη Μορφή της Ευρωπης και ίσως παγκοσμίως!
    Το1831,δολοφονησαμε τον Μεγιστο Καποδιστρια και απ το 1832,αρχισε η κατοχη της Ελλαδας,απ τους Γερμανους,τις μεταλλαξεις των Βαυαρων!!!
    Και σημερα.. σημερα ..6 Απριλιου του 2022,ο καρδιακος φιλος των Γερμανων και αποκαρδιωτικός για τους Ελληνες,ηλθε να εγκαινιασει ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,φωτοβολταικά…..αλλα οι Γερμανοι θα κρατησουν τους Λιγνιτες,ακομα 50 χρονια…
    Τόση υποταγή;τόσος ραγιαδισμός;
    Διώξαμε τους τουρκους και απ το 1832 ,με τον ερχομό του Όθωνα,δεμενοι χειροποδαρα στο αρμα των Ουνων,Βησιγότθων,τους προπάτορες των Γερμανων!!
    Γερμανοι,που, το 1919, εκπαίδευαν τον Κεμαλικο στρατό και μαζί,ξεπαστρεψαν τους Ποντιους,απ τις προγονικές Εστίες!!
    Ενα μαθημα,επρεπε να διδασκεται την πρωτη ωρα,σε ολα τα Ωρολόγια Προγράμματα ,των Δημοτικων σχολειων,των Γυμνασιων,των Λυκειων,ενα μαθημα,καθε μερα,καθε μερα,μετα την πρωινη προσευχη,το μαθημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!!
    Μαθαινουμε,την παγκοσμια Ιστορια σε μαθητες και κρυβουμε κατω απ το χαλί,την Ελληνικη Ιστορια,αν γνωριζαμε την Ιστορια μας,κανείς,μα κανείς,σήμερα δε θα εδινε ενα ποτήρι νερό,σ αυτον που,εδω και 3 χρονια ,δινει ” γη και υδωρ” στους Γερμανους με τα φωτοβολταικα τους!!

  3. Ελεος!ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ Στ

    - Edit

    Απαντήστε

    Η λιγνιτική περίοδος συνεχίζεται!
    Η Δίκαιη Μετάβαση στα πράσινα άλογα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ,λόγω υποκρισίας!!
    Τόσες μελέτες,τόσοι σχεδιασμοί,τόσα έξοδα,τόσες μετακινήσεις…και εκείνες οι πολλές και οι καλές δουλειές,που υποσχέθηκαν,εδω και τρία χρόνια;
    Στάχτη και μπούρμπερη!
    Η Δίκαιη Μετάβαση στην ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ;
    Και εκείνα τα κατεβατά με εκατοντάδες σελίδες,Μουσουρούλειων μπουρδολογιών;” θα κανουνε αυτο,θα κανουμε το άλλο,θα δημιουργήσουμε χιλιαδες νέες και πολλές δουλειές,θα,θα,θα…..”
    Και τα σούρτα- φερτα του Παπα Θανάση με την αγιαστούρα της δικαιης ανάπτυξης και της ηθικής και ασπιλης και αμόλυντης Μεταβασεως;και του εθνικού γελωτοποιού,του βραχνοαδωνι,οι σελφι,μπροστά σε σχεδια Αναπτυξης της ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ;
    ” λιιθοι και πλινθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμένα”
    Υποκρισία,ψευδολογια,ακαταστασία και έλλειψη ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ,τα επίχειρα της επιτελικής ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΊΑΣ,με κεφαλαία,για πιο ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΉ μπουρδολογία!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.