Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης



Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης που εκλέχτηκε στις εκλογές της 27/3/2022, θέλει να ευχαριστήσει τους συνταξιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που πήραν μέρος στις εκλογές και εξέλεξαν με την ψήφο τους τη νέα Διοίκηση, η οποία αποτελείται από τους συναδέλφους: 1 Τάτσιο Παναγιώτη 2 Λαμπαδά Αριστείδη 3 Δεληγιάννη Μιχαήλ 4 Γκαντιά-Καπακιάρη Αικατερίνη 5 Τσοκνίδα Χρύσα.

Στη συνεδρίαση που έγινε στις 1/4/2022 και ώρα 10 π.μ. ,για την κατανομή των αξιωμάτων, αποφασίσαμε να είναι η παρακάτω:

1.Πρόεδρος ο συνάδελφος Τάτσιος Παναγιώτης
2. Αντιπρόεδρος ο συνάδελφος Δεληγιάννης Μιχαήλ
3 . Γενική Γραμματέας η συνάδελφισσα Γκαντιά -Καπακιάρη Αικατερίνη
4. Ταμίας ο συνάδελφος Λαμπαδάς Αριστείδης
5. Μέλος η συναδέλφισσα Τσοκνίδα Χρύσα

Η Νέα Διοίκηση καλεί τους Συνταξιούχους της περιοχής, να πάρουν μέρος στη σύσκεψη -συγκέντρωση στις 4/3/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με βάση την απόφαση των ομοσπονδιών που ανήκουν στην ΣΕΑ και που καλεί τα μέλη-Σωματεία της δύναμής της.

Για να ενημερωθούμε για τα συνταξιουχικά προβλήματα , αλλά και τα γενικά, που απασχολούν τους συνταξιούχους και γενικότερα τον ελληνικό λαό.

Επίσης, καλούμε τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην Απεργία την Τετάρτη 6/4/2022 στον Πεζόδρομο, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, δηλαδή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Όλοι στις συγκεντρώσεις, όλοι στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.