Συλλυπητήριο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΠΔΜ και του ΠΜΣ Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού για την πρόωρη απώλεια του Χρήστου Σημαιοφορίδη



Η Διευθύντρια του ΠΜΣ Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού , Επικοινωνία και Ηγεσία & Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & τεχνολογίας ,το σύνολο των διδασκόντων,των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών ,αποχαιρετούν με απέραντη θλίψη τον εξαιρετικό φοιτητή Χρήστο Σημαιοφορίδη που μόλις χθες (15/03/2022)
ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ” Άριστα ” και συγχρόνως ακούραστος συνέχιζε τις σπουδές του στο τμήμα ΔΕΤ ΠΔΜ.

Χρήστο θα λείψει στο Πανεπιστήμιο μας το χαμόγελο σου, η εργατικότητα σου και η μαχητικότητα σου. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Χρήστου Σημαιοφορίδη.

Συλλυπητήρια, από καρδιάς στην υπόλοιπη οικογένεια και τους οικείους του.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συλλυπητήριο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΠΔΜ και του ΠΜΣ Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού για την πρόωρη απώλεια του Χρήστου Σημαιοφορίδη

  1. Ενας παλιος καθηγητης του 3ου Γυμνασιου.

    - Edit

    Απαντήστε

    Σε τετοιες στιγμες,τα πολλα λογια χανονται απ τον οριζοντα των σκεψεων
    Καποιες σκορπιες λεξεις,σαν απομειναρια απο μοιρολόγι,σε συνοδευουν, τουτη την ημερα,στο μακρινο σου ταξιδι,πολυαγαπημενε μας Χρήστο
    ” αχ,πικρη βροχη,κανε να μη σβησει τουτο το κερί….εχει κοιμηθει…
    Κι εσυ αγερα,παψε να κλαις,δεν εχει φυγει,ψεματα μου λες…εχει κοιμηθει……”
    Το κουδουνι του αγαπημενου σχολειου ,πεισματικα,θ αργησει σημερα ν ακουστεί..σαν κι εκεινο να περιμενει..σε περιμενει,προλαβαινεις.
    Η πολυαγαπημενη σου οικογενεια,θα γενεί μια αγκαλια,μια ζεστη,μεγαλη αγκαλια,οπου μεσα της,θα’ χεις πρωτη θεση,οπως ειχες και στη ζωή σου,με τη Ζωή σου,την Χρυσουλιτσα σου και την Κλειώ σου,τις ανασες της ζωης σου.
    Κι αυτος ο ηλιος σημερα,λιγοστεψε το φως του,ταπεινωθηκε,προσκυνητης σου.
    Κι αυτη η αγαπημενη σου θαλασσα,μαζεψε τα νερα της,ταπεινωθηκε,για να περασεις,να διαβεις στο μακρινο σου ταξιδι.
    Κι αυτος ο ηλιος..κι αυτη η θαλασσα κι ο αγερας κι η βροχη….εχει κοιμηθει…εχει κοιμηθει..και σεις αγαπημενοι μαθητες του,συνεχιστε…τα μαθηματα σας,να προκόψτε στη ζωη σας για να χαιρεται με χαρα μεγαλη ο δασκαλος σας..ψεματα μου λες…εχει κοιμηθει…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.