Κορονοϊός: Πάσχα με μέτρα – Καμία άρση μέχρι την Πρωτομαγιά – Οι εισηγήσεις των ειδικών



Η Επιτροπή των ειδικών συνεδριάζει για τα μέτρα κατά του κορονοϊού και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η πρόταση είναι να μην υπάρξει καμία άρση τουλάχιστον ως την Πρωτομαγιά!

Τι σημαίνει αυτό; Πως Πάσχα θα περάσουμε φέτος με τα -όποια- μέτρα ακόμη εν ισχύ, καθώς η Κυριακή του Πάσχα είναι στις 24 Απριλίου.

Τα πιο σημαντικά εξ αυτών είναι η μάσκα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού, που όπως φαίνεται δεν θα… αποχωριστούμε (ούτε) το φετινό Πάσχα.

Η συζήτηση χαλάρωσης των μέτρων, όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, έχει στο επίκεντρο: την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, την κατάργηση της υποχρεωτικότητας να γίνονται τεστ αλλά και της υποχρεωτικής καραντίνας όταν κάποιος νοσεί με κορονοϊό.

Η συζήτηση, πάντως, είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί σε μία μόλις ημέρα.

Με… προσοχή

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, άλλωστε έχει ζητήσει από τους ειδικούς να τοποθετηθούν συνολικά πάνω στο χρονοδιάγραμμα της άρσης των τελευταίων περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση και το οποίο έχει ημερομηνία έναρξης την 1η Απριλίου και λήξη την 31η Αυγούστου του 2022.

Όπως λένε οι ειδικοί, χρειάζεται προσοχή, καθώς δεν πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι περισσότερο ευάλωτοι συμπολίτες μας, αλλά και η ομαλή λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις επιστημόνων, αλλά και στελεχών κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, πιο γρήγορα και εύκολα θα ανασταλεί η υποχρέωση της επίδειξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, παρά η χρήση της μάσκας που θα παραμείνει μέχρι τέλους.

5 σχόλια στο άρθρο “Κορονοϊός: Πάσχα με μέτρα – Καμία άρση μέχρι την Πρωτομαγιά – Οι εισηγήσεις των ειδικών

  1. Όλη η Ευρώπη “ελευθερώνεται” από 1ηΑπριλιου αλά εδώ οι Ιατρικοί τηλεμαιντανοι αλλά θέλουνε , ποιος τους δίνει το σκονακι…???

  2. Οι εσβησμένες λαμπάδες!ΣΤΕΛΙΟΣ Κ.

    - Edit

    Απαντήστε

    Τωρα που ερχεται το Πασχα,η υποκρισια θα αρχισει σιγα- σιγα να κορυφωνεται!
    Απ τη μια μεριά οι τηλεμαιδανοί,οι παγωνηδες,οι εξαδακτυλοι,οι Κωνσταντινατοι με αναμμενες τις λαμπαδες της υποκρισιας,να μας καλούν για ενα Πάσχα διαφορετικο και απ την άλλη 80 τόσες μεταλλαξεις βυζαντινου αυτοκρατορα με αναμμένες,κι αυτοί,τις λαμπαδες της υποκρισιας,να βγαινουν οργισμενοι στην Εκκλησια ,σαν σε μια θεατρικη παρασταση,που κραταει 2022 χρονια,να βγανουν και με κολλημενα δακρυα στα αγριωπά βλεμμα τα τους,να δερνοκοπιούνται για τα Πάθη του Χριστού!!
    Και για τους μεν και για τους δε…αυτα δεν ειναι κροκοδείλια δάκρυα,ειναι δακρυα βολεμενων τηλεμαιδανων γιατρων των σωματων και των ψυχων και δακρυα των αλλων των φαρισαιων,που ξυπνουν μονον τις ημερες των Χριστουγεννων και του Πασχα,για να δικαιολογουν την υπαρξη τους,ενω την υπολοιπη χρονια βρισκονται σε χειμερία νάρκη και ονειρευονται Θρόνους σ αυτη τη Ζωή,γιατι γνωριζουν πολυ καλα,πώς στην αλλα Ζωη για αυτους δε θα υπαρχει τόπος να σταθούνε….τόπος….που δε συνοδεύει η κοσμικη δόξα.
    Ναρκωμενη Ελλαδα,που σε κρατουν κοιμησμενη ,ολοι οι υποκριτες!!
    Τηλεμαιδανοι,τηλε Εκκλησιαστικοι,τηλεπολιτικοι,τηλεγιατροι,τηκεδημοσιογραφοι( τηλεδικαστικοι) και..και..και.
    Τα κρατη του κοσμου ξύπνησαν και φτιάχνουν Παρθενωνες,δημιουργουν,προοδευουν και εμεις εδω δεμενοι χειροπόδαρα με τις παραπανω Σκουριες!

    1. Τα είπες όλα ακριβώς όπως είναι.
      Δύσκολα να αντέξει κάποιος να το διαβάσει, μην τους λες αλήθειες δεν το αντέχουν!!!!!!!

  3. Ο κουλης είναι ο χειρότερος δικτάτορας που εχει κυβερνήσει την Ελλάδα.. Έχει συμφωνήσει να ξεπουλήσει τα πάντα.. Διαφθορά στο φουλ..το χρέος μας όλο ανεβαίνει και η μικρομεσαία τάξη εξαφανίζεται.. Ξυπνήστε όσοι τον ψηφίσατε

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.