ΦΣ Κοζάνης: Αποφασισμένη για τη νίκη κόντρα στον Μακεδονικό



Στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης επιστρέφει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, η οποία υποδέχεται τον Μακεδονικό στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, το μεσημέρι της Τετάρτης  (23/3, 15.00). Παίκτες και τεχνικό team, δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη με στόχο το τρίποντο που δίνει μεγάλη ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση στη μάχη της κορυφής.

Μετά τις αλλεπάλληλές αναβολές του αγώνα και την παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται αύριο με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Σάκη Παπαβασιλείου και του υπόλοιπου προπονητικού team. Αν και μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα από τον προηγούμενο αγώνα, για το ματς της Τετάρτης όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση.

Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα μας δε θα είναι μόνη, αφού και σε αυτό το παιχνίδι, θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, αποτελώντας τον 12ο παίκτη.

Με τη στήριξη του κόσμου της η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ. Μπουρουτζίκας Θωμάς, με βοηθούς τους κ.κ. Α’ Δεδικούση Γρηγόριο, Β’ Μίχο Δημήτριο, ενώ τέταρτος Διαιτητής ο κ. Αντωνίου Γεώργιος όλοι του συνδέσμου Λάρισας.

Θυμίζουμε πως η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Το μήνυμα για νίκη του ΦΣ Κοζάνης κόντρα στον Μακεδονικό έδωσε ο Πάρης Μπακάλης.

Με δήλωσή του, ο Πάρης Μπακάλης τόνισε πως άπαντες είναι αποφασισμένοι για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Μακεδονικό. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: “Σίγουρα έως τώρα δεν έχουμε πάρει αυτό που αξίζαμε, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί. Την Τετάρτη έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Μακεδονικό και είμαστε όλοι αποφασισμένοι για τη νίκη και μόνο. Είμαι βέβαιος πως έχοντας και στο πλευρό μας τους τρομερούς φιλάθλους μας θα τα καταφέρουμε. Καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης!”

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής την Τετάρτη 23 Μαρτίου (15:00) στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι τα εξής:

ΦΣ Κοζάνη – Μακεδονικός

ΑΣ Γιαννιτσά – ΑΕΠ Κοζάνης

Κτην. Αστέρας Καληράχης Γρεβενών – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου – ΑΕ Λευκίμμης

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Εδεσσαϊκός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.