Με την κατάκτηση της 3ης θέσης ολοκλήρωσε την συμμετοχή της η ανδρική ομάδα του ΣΕΑ Κοζάνης στο κύπελλο Β. Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης



Με την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου, ολοκλήρωσε την αγωνιστική της προσπάθεια η ανδρική ομάδα του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ στα πλαίσια του κυπέλλου Β. Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Αυτή η επιτυχία είναι και η σημαντικότερη για το σύλλογό μας σε ομαδικό επίπεδο.

Οι αγώνες του final four πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα μας στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι στη ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, η οποία συμμετείχε για πολλά χρόνια στην Α1 κατηγορία. Η ήττα με 4-1 ήταν δίκαιη και εν πολλοίς αναμενόμενη. Στο δεύτερο ημιτελικό, το πρώτο φαβορί ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ επικράτησε εύκολα επί του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ με 4-1.

Στο μικρό τελικό αντιμετωπίσαμε τη δυνατή ομάδα της Αλεξ/πολης, όπου οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ σπουδαίες εμφανίσεις και επικράτησαν με 4-2. Αγωνίστηκαν οι Σόντρας Α. (2 νίκες), Παναγιωτίδης Α. (1 νίκη) και Σταματίου Α. (1 νίκη).

Το κύπελλο Β. Ελλάδας κατέκτησε δίκαια ο ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ που επικράτησε στον τελικό με 4-1 επί της ΦΙΛΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Με την 3η θέση που κατέκτησε η ομάδα μας πήρε και την πρόκριση στην τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 14-15 Μαΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.