Επιτυχημένη η συμμετοχή αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Διεθνές Πρωτάθλημα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Λάρνακα της Κύπρου



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 7 αθλητών του Συλλόγου μας στο Διεθνές πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό ( φιλανθρωπικού χαρακτήρα) που έλαβε χώρα στην Λάρνακα της Κύπρου , στην μνήμη του πρωταθλητή Ανδρέα Γιαλουρου που τόσο απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 13 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Μια διοργάνωση την οποία τίμησαν 400 αθλητές από πέντε χώρες και την οργάνωσή της επιμελήθηκε ο Σύλλογος του εκλιπόντα 《 ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 》

Όλα τα έσοδά της θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό κέντρο της Κύπρου !!!

Τέσσερις αθλητές μας, από τους επτά, κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών

Ο λόγος για τους αθλητές του συλλόγου μας :
1) Αλμασίδου Χρυσούλα Σταυριάνα του Χρήστου ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο κατ – 55kg κορασίδων
2) Αλμασίδου Κωνσταντίνα του Χρήστου ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο κατ.- 36kg παγκορασίδων
3) Γούσια Μαρία του Γεωργίου ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο κατ. – 55 kg νεανίδων !!!
4) Ζήση Ανδριάνα Ραφαέλα του Στέλιου ΧΆΛΚΙΝΟ μετάλλιο κατ – 46 kg νεανίδων !!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους καθώς και τους διοργανωτές του πρωταθλήματος που κατάφεραν να κάνουν μια ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , δείχνοντας σε όλους την άλλη όψη του αθλητισμού !!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Γιάννη Δημητρίου , συναδέλφου προπονητή , και των οικογενειών της ομάδας του για την ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ φιλοξενία που για μια ακόμη φορά εισέπραξαν οι αθλητές μας.

Η Μακεδονική Δύναμη θα δίνει το παρόν κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα “Ανδρέας Γιαλουρος” και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα θα υποστηρίξουν επίσης αυτόν το θεσμό.

Αιώνια η μνήμη του Ανδρέα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.