Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με το Δ.Σ. του νεοσύστατου Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Λεκάνης Νότιας Βεγορίτιδας



Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Λεκάνης Νότιας Βεγορίτιδας, είχε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & Λαϊκών Αγορών Άννα Καΐδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα και κυρίως τα αποτελέσματα των επαφών της αντιπροσωπείας αγροτών της περιοχής μας με τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ από πλευράς του συλλόγου ζητήθηκε η παραχώρηση χώρου στο πρώην Δημαρχείο Βερμίου που θα χρησιμοποιηθεί ως γραφείο του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να είναι αρωγός και αλληλέγγυος στα αιτήματα των αγροτών και ότι θα συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση, όπως του ζητηθεί από τους συλλόγους και τις ομάδες αγροτών στο πλαίσιο των όποιων κινητοποιήσεων και ενεργειών προγραμματίζουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.