Την εκπόνησης της μελέτης για την βελτίωση του οδικού τμήματος Κοζάνη-Αεροδρόμιο της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας υπέγραψε ο Γιώργος Κασαπίδης



    Την εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση του οδικού τμήματος Κοζάνη- Αεροδρόμιο της Εθνικής Οδού Κοζάνης- Λάρισας (Ε.Ο.3)», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

    Η σύμβαση αφορά στην εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων τοπογραφικών, συγκοινωνιακών, υδραυλικών, ηλεκτρομηχανολογικών, και γεωλογικών μελετών του εν λόγω έργου. Το συμβατικό ποσό εκπόνησης της μελέτης, ανέρχεται σε 71.300,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε. Ο χρόνος υλοποίησης της μελέτης είναι 12 μήνες. 

        Η Περιφερειακή Αρχή, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα που βελτιώνουν τις οδικές υποδομές και μεγιστοποιούν την ασφάλεια των χρηστών αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

2 σχόλια στο άρθρο “Την εκπόνησης της μελέτης για την βελτίωση του οδικού τμήματος Κοζάνη-Αεροδρόμιο της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας υπέγραψε ο Γιώργος Κασαπίδης

  1. Ενα έργο που έπρεπε να γίνει πριν δεκαετίες…
    Μια μπουλντόζα και ένας οδηγός και απο πίσω 5εργάτες να ρίχνουν την άσφαλτό και ενα μηχάνημα οδοστρωτήρα!!
    Μεγάλη δλειά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.