Με επτά αθλητές έλαβε μέρος η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo στην Χαλκίδα



Με επτά αθλητές έλαβε μέρος ο Σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που διεξήχθη στην πόλη της Χαλκίδας την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022.

Για πρώτη φορά οι πέντε από τους επτά αθλητές που συμμετείχαν , λόγο ηλικίας στην μεγαλύτερη κατηγορία του αθλήματος, έκαναν μια εξαιρετική παρουσία που υπόσχεται ότι στον μέλλον θα έχουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Με τρία μετάλλια , ένα Χρυσό , ένα Αργυρό , ένα Χάλκινο και δύο πέμπτες θέσης στις αποσκευές τους , επιστρέφουν στην πόλη μας , την Κοζάνη, οι αθλητές του Συλλόγου μας.

Ο λόγος για τους αθλητές :
1) ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ , Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg.
2) ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ , Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου , στην κατηγορία των – 87 kg.
3) ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ , Χρήστος Γεροντίδης του Στέφανου , στην κατηγορία των – 54 kg.
4) ΠΈΜΠΤΗ ΘΕΣΗ , Ελεωνόρα Ζάμπρου του Δημητρίου.
5) ΠΈΜΠΤΗ ΘΕΣΗ , Ειρήνη Ζηκοπούλου του Μιχάλη.

Το παρόν στην διοργάνωση έδωσε ύστερα από πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό η διεθνής διαιτητής ,υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος και Γυμνάστρια του Συλλόγου μας κυρία Κουτρότσιου Αναστασία.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους καθώς και όλο το προπονητικό team του Συλλόγου που καθημερινά φροντίζει για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.