Νέες ανακοινώσεις των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου



Οι ανακοινώσεις ανανεώνονται με τις νεότερες ανακοινώσεις των Δήμων

Νεότερη ενημέρωση: Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, θα είναι κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022.

Νεότερη ενημέρωση: Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ισχυρού ολικού παγετού, του μεγάλου όγκου χιονιού, των προβλημάτων από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του covid 19 και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών έπειτα από την υπ. Αριθμ. 1258/23-1-2022 απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου.

Νεότερη ενημέρωση: Σήμερα, Τετάρτη 9  Μαρτίου 2022 , λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές. Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Παιδικοί και  Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 θα λειτουργήσουν από τις 10:00 λόγω κακοκαιρίας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Νεότερη ενημέρωση: Λόγω της έντονης και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης σήμερα Τετάρτη 9/3/2022 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βελβεντού θα παραμείνουν κλειστές.

3 σχόλια στο άρθρο “Νέες ανακοινώσεις των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου

  1. Έλεος!!Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Κατοπιν ενεργειων μας,Δηλαδη κατοπιν εορτης!
    Ο προνοητικος Δημαρχος των Γρεβενων εκλεισε τα σχολεια,ο αλλος αγρόν ηγορασε!
    Το χιονι εκλεισε την μπαλκονοπορτα και δεν μπορουμε να βγουμε στο μπαλκονι και ο ενας και ο αλλος και του Δημου και της περιφερειας,στην κοσμααααρα τους!
    Ανθρωποι ασυγκινητοι,το μονο που τους ενδιαφερει να μη χασουν κανενα ευρω απ το ΕΣΠΑ και το Ανακαμψης για να φτιαχνουν κανενα μερεμέτι για να δικαιολογουν την πολιτικη τους υπαρξη!
    Τι αποφαση μπορουν να παρουν ανθρωποι ακούνητοι,αμιλητοι,αγελαστοι,με βλεμματα παγωμενα,σαν την σημερινη παγωνια,ανθρωπους που τους βλεπεις εξω και θελεις να βαλεις το χερι στην τσέπη ,να τους δωσεις κανενα ευρω!
    Αχρωμοι,αοσμοι,αγευστοι,σαν εκεινους τους υπαλληλους,τους λιμασμενους με λεπτό μουστακι που δουλευαν με τις μανσέτες,τις μαυρες μεχρι τις παρυφές των ώμων!
    Εξ ονυχος τον λέοντα,εξ ονυχος τον πεντικό!
    Στο βλεμμα του ανθρωπου καθρεφτιζεται όλος ο ανθρωπος!
    Άνθρωποι ουδετεροι και οι δυο τους,ανθρωποι Οραματιστες με οραματα μελλοντικα!
    Εδω δεν μπορουν και οι δυο τους ν αποφασισουν ,για…. μια μερα να κλεισουν τα σχολεια και θα οραματιστουν το Μελλον της πολεως και της περιφερειας!!
    Και οι δυο τους εχουν παθει μητσοτακη,αλλος παγωμενος και απροσιτος και οι τρείς τους για να χαμογελασουν,τρια δευτερολεπτα, ανθρωπινα,πρεπει να κάνουν αίτηση στο Ληξιαρχείο!!
    Καθείς εφ ώ εταχθη!!
    Επανερχομαι στους δυο!!
    Θα μπορουσαν να ειναι δασκαλοι και καθηγητες σε σχολεια;
    Θα μπορουσαν αυτοι οι δυο οι αγελαστοι και αμιλητοι με παγωμενες ματιες να εμπνευσουν μαθητες των σχολειων;
    Καθεις εφ ω εταχθη !!
    Γιατι ο Δημαρχος των Γρεβενων εκλεισε τα σχολεια;
    Γιατι ο ανθρωπος ειναι και γιατρος και θελει να προφυλαξει μαθητες και εκπαιδευτικους,τετοιες μερες που η πανδημια περισσευει!!
    Ωρα 5:54 ,ξαναβλεπω απ την μπαλκονοπορτα και το μικρο σπιτακι απεναντι,κρυφτηκε απ το χιόνι!!
    Οραματιστες,το οραμα σας εξαντλειται απ τον καναπε μεχρι τον χώρο των βιολογικων αναγκων!!!
    Λες και δινουν εξετασεις στον ψυχρο ,τον Τενεκεδένιο Κλούβιο μητσοτακη και στην ψυχρη και παντα οργισμενη Τενεκεδενια Σουβλιτσα κόρη του Κεραμεως,να δειξουν πόσο εργασιομανείς ειναι!!
    Υποκρισια,υποκρισια,υποκρισια!!
    Και το παζλ των δυο Ουδετερων πολιτων ,των παραπανω,συμπληρωνει ο Άρχων της Υποκρισιας,με το ψυχρο και παγωμενο βλεμμα,το κατακοκκινο προσωπο απο θυμο και οργη,ο βυζαντινοστόλιστος,που ψαχνει πρωι- πρωί να βρει μαθητες να γυριζουν απο χώρους διασκεδασης,λογω Σαββατοκύριακου,για να ξεσπασει πανω τους με τον θυμό του και την οργή του!!
    Εαν οι δυο πρωτοι ήσαν εκπαιδευτικοί,οι μαθητες θα άλλαζαν σχολειο αμεσως!!
    Και εαν ο Χρυσο Περιφερόμενος ειχε καρδιά εκπαιδευτικού,θα ηταν γεματος ο Οίκος!!!
    Καθεις εφ ω εταχθη!!
    Τελικα ο Δημαρχος των Γρεβενων,εκτος απο Γιατρος,πρεπει να ειναι και πολυ φιλικος και ζεστος ανθρωπος,δεν τον γνωριζω…αλλα εξ όψεως τον λέοντα..
    Για τους αλλους τρεις..εξ όψεως τους λαγωούς!!
    Καθεις εφ ω εταχθη..
    Ωρα 6::01!!!
    Ακομα χιονιζει…πρωί και χιονιζει,πολύ παραξενο!
    Καποιοι δε βλεπουν το χιόνι,έπαθαν μητσοτάκη και νομιζουν πως….χιονίζει μόνον το βραδυ!!!
    Τοση υποταγη,τοσος χατζηαβατισμός!Τοσο ψυχροι και ,οχι τενεκέδες,αλλα Τενεκεδένιες φιγούρες!!!
    Καθεις εφ ω εταχθη!!
    ” απ το ίδιο ξύλο το φ….και το…”

    1. Συγχαρητήρια, τα είπατε όλα!!!! Ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο σκέψης τους και με τι γνώμονα αποφασίζουν!!

  2. Ακριβώς όπως τα ειπατε για τους τοπικούς γιατί οι τοπικοί φερουν την κυρία ευθύνη..” το μόνο που τους ενδιαφερει να μη χασουν κανενα ευρω απ το ΕΣΠΑ και το Ανακαμψης για να φτιαχνουν κανενα μερεμέτι για να δικαιολογουν την πολιτικη τους υπαρξη!”..και το χειρότερο είναι ότι τα σχέδια τους δεν είναι καν μερεμετια αλλά καταστροφικά σχέδια χωρίς κανένα σεβασμό στην φύση, στην εκπαίδευση, στον δημότη, απλά και μόνο κοιτάνε να αρπάξουν προγράμματα για να απομυζήσουν επιδοτήσεις… η φύση και η εκπαίδευση δεν αποφέρουν χρήμα οπότε έχουν βαλθεί να τα καταστρέψουν… θα συμπληρώσω ότι είναι αλαζονικοι και αντιμετωπίζουν με πλήρη απαξίωση τους δημότες, τις ανησυχίες τους και τα λογικά τους επιχειρήματα και αρνούνται ακόμα κ να τους ακούσουν γιατί θεωρούν ότι οι ίδιοι μονο τα ξέρουν όλα. Εάν οι πολίτες δεν αρχίσουν μαζικά να κινούνται νομικά εναντίον τους, για όλα τα θέματα της δημοτικής αναιδειας και καταστροφής, ώστε οι εκλεγμένοι που νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο να έχουν συνέπειες, θα συνεχισουν ακάθεκτοι την καταστροφική τους επέλαση γελώντας σε βάρος μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.