Οι ανακοινώσεις για την λειτουργία των σχολείων στους Δήμους Εορδαίας, Βελβεντού και Γρεβενών



Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 09:15 Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Να σημειωθεί ότι αν χρειαστεί και αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων, η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να επικαιροποιηθεί.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αύριο Τετάρτη 9/3/2022 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9 π.μ. Αν υπάρξει μεγαλύτερη επιδείνωση του καιρού θα γίνει νέα ενημέρωση αύριο το πρωί.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, ΟΛΑ τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.