Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη 18/1 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2022:

23.340 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 106 νέοι θάνατοι και 673 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

3 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη 18/1 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Βαρδιάνος στα ΣπόρΚα..

    - Edit

    Απαντήστε

    Αν ειχαμε 250 κρουσματα το 2020,επι χαρδαλιά,θα μας καίγαν όλους στην πλατεια με το βαθούλωμα σαν τους χολεριασμένους του Παπαδιαμάντη!
    Σημερα σχεδον ολοι κάναμε- βγαλαμε την τρίτη την αναμνηστική,παμε για τέταρτη αναμνηστική σαν τους εβραιους που εχουμε νέα τους πριν απο τα Χριστουγεννα και ολοταχως βαδιζουμε για την πέμπτη αναμνηστική,την μαρμάρινη την επιταφική!!
    Κατα τα αλλα άνοιξαν τα σχολεια για περιορισμο κρουσματων!!
    Καθε μερα σχεδον εχουμε 10.000 κρουσματα σε μαθητες,επι 100 ημερες μεσα στα κρουσματα θα υπολογιζονται και οι εγγεγραμμένοι μαθητες,γιατι αποκλείεται το ενεργό δυναμικο των μαθητων να ξεπερνα το ενα εκατομμύριο!!
    Βλεπω στο τελος να μη μεινει ουτε δασκαλος και καθηγητης χωρις να ασθενήσει και να σέρνουν εμας τους συνταξιούχους,να κανουμε μαθημα σε αδειες αίθουσες με άδεια και αραιωμενα θρανια και ολα τα αντισηπτικα π α ρ ό ν τ α,σαν τον συνταξιούχο συνάδελφο,αλλα γιατρό ομως,που πήγε εκουσίως να προσφέρει τις υπηρεσιες του( ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ) στο νοσοκομειο της Κοζανης!!
    Ενα νοσοκομειο το οποιο στερειται μιας των βασικοτερων ειδικοτητων,αλλα με εξαγγελιες του Προισταμένου του θα αποκτησει συντομως νέα πτερυγά ,πολύ μεγαλη πτερυγα,για να στεγαζει την υποκρισια και το κουτόχορτο για τον λαό της Κοζανης!
    Δεν υπαρχει ενας πολύτιμος γιατρός και οι πτέρυγες σας μάραναν!

  2. Εκλογες φερνουν τα παρα- πούλια..Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο Προξενος της Αμερικης στη Σμύρνη,ο Τζώρτζ Χόρτον,είπε βλεποντας τις θηριωδίες των τουρκων τον Αυγουστο του 1922″ ντρεπομαι που ανηκω στο ανθρωπινο ειδος”
    Ετσι κι εγω μπορω να είπω” ντρεπομαι που ειμαι βολιώτης και εχουμε υφυπουργο παιδειας την Ζετα,οχι την Μακρυ..ρουκ ζουκ,αλλα την Μακρηβολιώτισσα!
    Καιρος φερνει τα λαχανα,καιρος τα παρα πούλια!
    ” τι λάχανα,τι μπρόκολα”
    Ειχε πει καποτε ο θυμόσοφος Χαρίλαος Φλωράκης για να σχολιάσει τον επιχειρούμενο εκδημοκρατισμο του Μαρκεζίνη το 1973( Νοεμβριο)!!
    Για ενα πεισμα,για ενα γινάτι( inat= τουρκικη λεξη),κεραμεως και μακρη γέμισαν τα σχολεια με κρουσματα της Δ,της Ο και μετα της Σ,Χ,Λ,Ε,Ι…κ.λ.π.κ.λ.π.
    Αλήθεια εκει στο Ισραηλ με την τεταρτη selfie,την αναμνηστικη,εμεινε κανενας για να γιορτασει το εβραικό Πάσχα;( πέρασμα;)
    Καθε γραμμα και εμβόλιο;
    Τουλάχιστον αυτοι έχουν 22 γράμματα στο αλφάβητο,γλυτώνουν δυο αναμνηστικές..δόσεις!
    Και επειδή το αλφάβητο τους αποτελείται μονον απο σύμφωνα,δεν ακούμε τα ώχ! και τα άχ!βαχ! Τους!!
    Η εβραικη γλωσσα εχει μονο συμφωνα και τα γράμματα προφέρονται με σημαδόφωνα που βρίσκονται πάνω η κατω απο τα 22 γράμματα- σύμφωνα!!!
    Και αυτά τα βιβλία…όλα τα βγάζουν στη φόρα,δεν κρατάνε μυστικά…

  3. Εκλογες φερνουν τα παρα- πούλια..Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Και εαν οι αριθμοι φαινονται της υπερβολης,εχω να γραψω τα παρακατω!
    Μεχρι προχθες ειχαμε 22.197 νεκρους και ο πληθυσμος της Κοζανης,συμφωνα με την απογραφη του 2011 ειχε πληθυσμο 41.066 κατοίκους!!
    Εχασαν τις ζωες των περισσοτεροι απο τους μισους κατοικους μιας Κοζανης η καποιας άλλης πρωτευουσας Νομού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.