Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια 7 περιπτώσεις κλοπών και 1 απόπειρα που διαπράχθηκαν σε σπίτια – 29χρονος αλλοδαπός ο δράστης



Από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, εξιχνιάστηκαν συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών, επτά (7) τετελεσμένες και μία (1) σε απόπειρα από οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, αξιολόγηση και αξιοποίηση ερευνητικών στοιχείων και δεδομένων, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2020, διέπραξε τις ανωτέρω κλοπές.

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης του (modus operandi), ο προαναφερόμενος, αφού επέλεγε τους «στόχους» του και επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο, εισέρχοταν στους χώρους, παραβιάζοντας τους οφαλούς των κλειδαριών των κύριων εισόδων με διαρρηκτικά εργαλεία, αφαιρώντας από αυτούς διάφορα τιμαλφή και χρηματικά ποσά με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.