Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 17 Ιανουαρίου 2022:

18.834 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 101 νέοι θάνατοι και 672 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

2 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Καμπαναριό το ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Εδω στο νοσοκομειο της Κοζανης δεν υπαρχει Αναισθησιολογος,επιστρατευτηκε συνταξιουχος Αναισθησιολογος και μου θελετε Ουδετερες Πολεις και Δικαιες μεταβασεις…
    Ντροπη!Ντροπη!Ντροπη!
    Ετοιμαστειτε για τα καρναβάλια και τα μπρε- μπρε,τώρα!
    Τώρα,χωρίς αλλη κουβέντα!
    Το μονον που σας ενδιαφερει πολιτικοί ΜΙΚΡΟΎ μεγέθους ειναι να ορίζετε αντιδημαρχους,αντιπεριφερειαρχες και να μη δι- ορίζετε γιατρους στο νοσοκομειο!
    Μονο το Καμπαναριό τ Αι Νικολα θα μεινει στο τελος ΟΡΘΙΟ να γελάει κι αυτο με τα χάλια σας!!

  2. Καμπαναριό το ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Διατυμπανιζουν απ ακρου εις άκρον οι μικρομεγέθεις σημερινοι πολιτικοι,η πανδημια τελειωνει,θα παρουμε τις ζωες μας πίσω,θα βρουμε την ελευθερια μας,θα επανελθουμε στην κανονικοτητα και αλλα ηχηρα και στομφωδη!
    Μαθετε πολιτικοι του σημερα, πως τη ζωη μας,την κανονικοτητα και την ελευθερια μας,μας τα έδωσαν με το αίμα Τους οι προγονοί μας,των οποιων τα αγιασμενα οστά τους βρισκονται σκορπισμένα στις βουνοπλαγιές και στα αρίθμητα Κενοτάφια της Ελλαδος!
    Μας παρέδωσαν με τα ματωμενα χερια Τους μια τεραστια σημαια που κάλυπτε ολόκληρη την Ελλάδα και εμεις…..εμεις οι κατοπινοί κόβουμε απο ενα κομμάτι πανί Εκεινης της Σημαίας για να σκεπάσουμε την υποκρισία μας,τη γύμνια μας!!
    ” Άμμες δε γ’εσόμεθα πολλώ κάρρονες”; Μονο στα βιβλία και σε ομιλιες εθνικων εορτων…
    Εκατονταδες γιατροι,ικανοτατοι επιστημονες εργαζονται σε νοσοκομεια του Εξωτερικου και τα νοσοκομεια της Ελλαδος αδειαζουν,ελλείψει χρηματων,βλέπετε τα χρήματα πηγαίνουν σε αστέρια εφτάφωτα της τηλετύφλωσης,άσωτα εκατομμύρια….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.