Μετέωρα Θεσσαλονίκης: Ανάστατοι οι κάτοικοι από περίεργο εκκωφαντικό ήχο που ακούγεται τις τελευταίες εβδομάδες



Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός ο “απόκοσμος” θόρυβος δεν σχετίζεται με αγωγό νερού – Η αιτία κάποιου φυσικού φαινομένου έχει αποκλεισθεί – Άγνωστο ακόμα από πού προέρχεται

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο «περίεργος» ήχος που τρομάζει κάθε βράδυ για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα τους κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη καθώς ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η προέλευσή του. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, ενώ οι τοπικές αρχές έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για να εντοπίσουν καταρχήν την γενεσιουργό αιτία και κατόπιν την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 

Το συμπέρασμα που προέκυψε από την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΕΥΑΘ το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή, είναι πως δε σχετίζεται με αγωγό νερού της ΕΥΑΘ αυτός ο περίεργος και εκκωφαντικός ήχος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΥΑΘ, το κλιμάκιο μετέβη στο σημείο για έλεγχο. Στη 1 παρά δέκα το βράδυ, άκουσαν τον ήχο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους δεν οφείλεται στο δίκτυο νερού ή στη λειτουργία του υδραγωγείου. Ωστόσο, η εστία του ήχου δεν ήταν εύκολο να προσδιοριστεί και από τον έλεγχό τους προκύπτει ότι έρχεται από την απέναντι πλευρά της περιοχής, δηλαδή το δάσος του Σέιχ Σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.