Άκρως επιτυχημένο το SpeedSector Racetrack Experience Serres 2021 – Δείτε το βίντεο



Οδηγική πρόκληση με τις στροφές και τον ήχο στο maximum. Έκρηξη συναισθημάτων. Υπέροχα αυτοκίνητα, καθηλωτική δράση, ωραίοι άνθρωποι. Αυτά είναι τα στοιχεία κάθε Speedsector Racetrack Experience. Η διοργάνωση του 2021 που εξελίχθηκε στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 22-24 Οκτωβρίου ήταν ένα ακόμη success story στη σειρά των επιτυχημένων event του Speedsector.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60, με το επιπεδο των αυτοκινήτων να συγκρίνεται μόνο με τις κορυφαίες αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού. Καθώς οι ιπποδυνάμεις ανεβαίνουν και ταυτόχρονα βελτιώνεται το οδηγικό επίπεδο, το αποτέλεσμα μεταφράζεται σε εντυπωσιακό θέαμα και χρόνους που κόβουν την ανάσα.
Το φετινό Speedsector Racetrack Experience ήταν αφιερωμένο στη φίλη μας Αριάδνη Γερασιμίδου, που τόσο άδικα και τόσο νωρίς έφυγε νικημένη από τον καρκίνο. Θα θυμόμαστε όλοι την Αριάδνη όμορφη και χαμογελαστή, να απολαμβάνει την οδήγηση και τη συντορφιά των φίλων της. Ήταν και θα είναι για πάντα κομμάτι της παρέας του Speedsector.

Την παράσταση όπως ήταν λογικό έκλεψε η εξωφρενική Lamborghini Huracan STO. Η ειδική των ειδικών εκδόσεων της Lamborghini. Ένα πραγματικό αγωνιστικό με πινακίδες δρόμου με απόκοσμο ήχο και αντίστοιχου επιπέδου γυρολόγιο, στα κατάλληλα χέρια. Υπάρχουν ελάχιστες στον κόσμο, ακόμη λιγότερες θα δει κανείς να χρηισμοποιούνται ακριβώς για το σκοπό που έχουν κατασκευαστεί. Και είναι πραγματικά ξεχωριστό που κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει στην Ελλάδα, στην πίστα των Σερρών, χάρη στο Speedsector. Ferrari Pista, και μάλιστα περισσότερες από μία, Mclaren 720 S, επίσης περισσότερες από μία, Porsche 911 GT2 RS, GT3 RS και Turbo, Mercedes-AMG GT R και GT S, είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά αυτοκίνητα που οι χιλιάδες θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά.

Οι υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας που ορίζει η διοργάνωση του Speedsector και η προσοχή που δείχνουν οι κριτές της πίστας στην εφαρμογή των κανόνων, επέτρεψαν όλα να κυλήσουν ομαλά. Στην ασφαλή διεξαγωγή του trackday συνέβαλε και το αναλυτικό brief που έδωσε στους συμμετέχοντες ο καταξιωμένος instructor αγωνιστικής οδήγησης Κωνσταντίνος Ζάννος K.Zannos – Winning Driven Performance, με προϋπηρεσία ετών στις κορυφαίες ίσως πίστες του πλανήτη, στο Nurburgring και στο Spa.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.