Καλοπληρωμένες Ιταλικές στοιχηματικές επιλογές



Παιχνίδι με τα γκολ σε αποδόσεις 1.85 & 2.11!

Δεύτερη αγωνιστική το 2022 μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών για την Ιταλική Serie A. Από… σαράντα κύματα πέρασαν κάποιες αναμετρήσεις, μέχρι να επιβεβαιωθεί η διεξαγωγή τους, με αρκετές ομάδες να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό και να παρατάσσονται με απουσίες. 

Προγνωστικά Ιταλίας

Στην Ιταλία προκύπτουν καλοπληρωμένες επιλογές σε αγορές τερμάτων. Στο 

Νάπολι-Σαμπντόρια το goal/goal φτάνει το 2.11 στην Betshop, με την Νάπολι να δέχεται γκολ στα 5/6 τελευταία εντός έδρας (την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην έδρα της ηττήθηκε από την κατώτερη Σπέτσια) ενώ μεσοαμυντικά θα παραταχθεί σε 2ο διαδοχικό παιχνίδι με σημαντικές απουσίες (Κουλιμπαλί, Ανγκισά, Ζιελίνσκι, Ρουί και Ρουίθ). 

Η Σαμπντόρια προέρχεται από 8 διαδοχικά g/g ενώ μόλις σε ένα από 16 τελευταία παιχνίδια της δεν σκόραρε. Μεγάλο value στα μάτια μου, κάπου στο 1.70 το κοστολογώ θέτοντας υπόψιν μου όλα τα δεδομένα.

Στο Εμπολι – Σασουόλο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, με τα στατιστικά των δύο ομάδων να… μιλούν από μόνα τους. Με 9 over σε 10 εντός έδρας αναμετρήσεις και 2η με τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων/αγώνα (3.50) στην Serie A η Εμπολι. Η Σασουόλο δημιούργησε 28 τελικές προσπάθειες κόντρα στην Τζένοα και έχει πετύχει απόλυτο στα over & goal/goal (10/10) μακριά από την έδρα της. 

Αξία στο «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μεταξύ 1’-75’» στο 1.90 της Fonbet,

Να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Τουρκίας

.Αποδεκατισμένη και με αρκετή κούραση από τον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Αντάλιασπορ για το Σούπερ Καπ θα παραταχθεί η Μπεσίκτας στην «σκληρή» έδρα της Ρίζεσπορ (5 νίκες στα 6 τελευταία).

Παίκτες βαρόμετρα όπως ο Πιάνιτς, ο Γκεζάλ, ο Τεσέιρα, ο Λαρίν, ο Χάτζινσον θα απουσιάσουν από την «Μπέσι», η οποία εκτός έδρας είναι έτσι και αλλιώς τραγική, έχοντας ηττηθεί στα 5 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια (0-2-5).

Η Ρίζεσπορ που έχει βελτιωθεί αρκετά υπό τις οδηγίες του ικανού τεχνικού Χαμζάογλου έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει μετά από πολλά χρόνια εντός έδρας την Μπεσίκτας και να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τριπλασιάζει ο άσος.

BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Μονά:

9/1 – 17:30 – Νάπολι – Σαμπντόρια: goal/goal (2.11) με 35 μονάδες στην Betshop

9/1 – 18:00 – Ρίζεσπορ – Μπεσίκτας: 1 (3.00) με 12 μονάδες στην Bet365

9/1 – 17:30 – Εμπολι – Σασουόλο: «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες από το 1’-75’» 1.85 με 33 μονάδες στην Fonbet

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.