Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας: «Απελπιστική και οριακή είναι η κατάσταση και για πολλούς από εμάς μη αναστρέψιμη»



Απελπιστική και οριακή είναι η κατάσταση για τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων της Δ. Μακεδονίας και για πολλούς από εμάς μη αναστρέψιμη, μετά τη δυσμενή εξέλιξη της πανδημίας με ημερήσια 55.000 και πάνω κρούσματα.

Βιώνουμε δυστυχώς όλο και σκληρότερα μέτρα για τον έλεγχο και περιορισμό των κρουσμάτων, που το αποτέλεσμα αυτών είναι τα άδεια γυμναστήριά μας και σιγή ιχθύος για το αυτονόητο ,ενίσχυση και στήριξη.

Σιγή ιχθύος για το πώς επιβιώνουμε και πώς θα συνεχίσουμε να επιβιώνουμε εμείς, οι οικογένειές μας και οι επιχειρήσεις μας.

Από τον Σεπτέμβριο οι ιδιοκτήτες φωνάζουμε πως μας έχουν αφήσει μόνους μας να αγωνιζόμαστε χωρίς καμία στήριξη, τόσο από την Κυβέρνηση , όσο και από την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, μιας και στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κατέστησαν άκαρπες οι προσπάθειές μας για οποιαδήποτε ενίσχυση και βοήθεια…

Επί 4 ολόκληρους μήνες, από τον Σεπτέμβριο που ισχύουν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τα γυμναστήρια μέχρι σήμερα, οι υπεύθυνοι συστηματικά κωφεύουν στις εκκλήσεις μας και στον τεράστιο αγώνα επιβίωσης που δίνουμε καθημερινά, με τα γυμναστήρια κυριολεκτικά άδεια από αθλούμενους και με τα έξοδα να τρέχουν κανονικά (ενοίκια, εφκα, μισθοδοσία), στα οποία σε μια τέτοια συγκυρία προστέθηκαν και αυξήσεις στα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά, στην τηλεθέρμανση και στη ΔΕΗ, που λόγω των πολλών τετραγωνικών μέτρων των χώρων μας, είδαμε το τιμολόγιο της να εκτοξεύεται !!!

Οι ιδιοκτήτες αναρωτιόμαστε: θα υπάρχει ζωή μετά την πανδημία για τα γυμναστήρια;

Αναρωτιόμαστε τι άλλο να κάνουμε, κυρίες και κύριοι που παίρνετε τις αποφάσεις, για να καταλάβετε τον Γολγοθά που ζούμε.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά ζείτε στο ίδιο σύμπαν με μας ή σε κάποιο παράλληλο , διότι, ενώ αυτές οι συνθήκες έφεραν τον κλάδο μας και χιλιάδες οικογένειες σε απόγνωση, απελπισία , οικονομικό και ψυχολογικό αδιέξοδο, βλέπουμε ταυτόχρονα να σπαταλούνται χρήματα για φιέστες, γιορτές και πανηγύρια μισής ώρας …
Σας καλούμε λοιπόν να πράξετε το χρέος σας απέναντι στον κλάδο μας.

Η πρόεδρος και το Δ/Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.