Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Κυριακίδης από την «Ενότητα» του Λάζαρου Μαλούτα



Αξιότιμη κα. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης,

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου, δηλώνω την αποχώρησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «Ενότητα» του Δήμου Κοζάνης και την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη, εντούτοις καθ’όλα συνειδητή απόφαση που λήφθηκε εξαιτίας λόγων που είναι πέρα και πάνω από τη δύναμη, τη θέληση και τα πιστεύω μου.

Στην παρουσία μου στα κοινά έμαθα και συνεχίζω να πειθαρχώ μόνον στις ηθικές μου αξίες και τους θεσμούς. Η συνεργασία μεταξύ παρατάξεων πρέπει να συνθέτει, να συγκεντρώνει και να πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις του τόπου. Και όλο αυτό το εγχείρημα πρέπει να δομείται σε υγιείς βάσεις και αρχές, γεγονός που δεν επιτεύχθηκε μέχρι σήμερα.
Θεωρώ ότι τα Δημοτικά Συμβούλια δεν είναι αθροίσματα παρατάξεων, αλλά δυναμική ένωση εκπροσώπων των δημοτών για να επιλύουν τα προβλήματα και να χαράσσουν μια αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω πως μόνο οι συναγωνιστές με τους οποίους συμπορεύθηκα προεκλογικά και έδωσα την μάχη της εκλογής, τα στελέχη της «Ενότητας», μπορούν να το επιτύχουν.

Απευθυνόμενος, με απόλυτο σεβασμό, προς τους 1648 συνδημότες και συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μου, θέλω να τους πω, πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποτελεί κάποιο είδος υπεκφυγής. Εξάντλησα ότι ήταν δυνατόν, για να ανατρέψω μια κατάσταση που , κατά την ταπεινή μου άποψη, έβλαπτε την παράταξη.

Διαβεβαιώνω ότι με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους και ως ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου.

Λυπάμαι, ειλικρινά, εάν με τις αποφάσεις μου στενοχώρησα ή στενοχωρώ κάποιους και αναλαμβάνω, όπως πάντα, το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί.

Ταυτόχρονα, Δήμαρχε, σε ευχαριστώ για τις θέσεις ευθύνης που μου εμπιστεύθηκες.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή, τα στελέχη της Υπηρεσίας της οποίας είχα την τιμή να προΐσταμαι πολιτικά και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για τη συνεργασία.

Ευχαριστώ, τέλος, από καρδιάς όλους τους συνάδελφους της «Ενότητας» και όλους όσοι πραγματικά υπηρετούν πρώτα απ’ όλα το κοινό συμφέρον.

Με εκτίμηση,
Κώστας Κυριακίδης

3 σχόλια στο άρθρο “Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Κυριακίδης από την «Ενότητα» του Λάζαρου Μαλούτα

  1. Και καλά έκανε δεν έχει καμία δουλειά με τους άχρηστους και ανίκανους για την αυτοδιοίκηση

  2. ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ..ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ .ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.