Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 6 Ιανουαρίου 2022, 33.716 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 70 νέοι θάνατοι και 639 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

 

2 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Για να φυγει η πανδημια απ την Ελλαδα,θελει δουλεια πολλή!
    Και χθες γιναμε μαρτυρες των φαιδρων και γελοιοτητων και της πολιτικης και της Εκκλησιαστικης ηγεσιας!
    Μαρτυρες της ψευτιας και της υποκρισιας που κουβαλανε και οι δυο χώροι,θεσμοί!!!!
    Χριστός εβαπτίσθη και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού!
    Οι πολιτικοί διασκορπίσθηκαν στις εσχατιες της Χώρας,δινοντας ευχες για Φωτισμό,ξεχνόντας την πολιτικη σου τυφλότητα και ενας απ τους Εκκλησιαστκούς,την ωρα που η Πατριδα μας μετραει εκατονταδες νεκρους και χιλιαδες αρρώστους καθε ημερα,διασκόρπισε μίσος και οργή κατα μέρους του Εκκλησιάσματος,κατα των γυναικων,τμημα του Εκκλησιασματος,το οποιο συνεχως πληγώνει και ευτελίζει!
    Η προσφιλήςτου τακτική να κατακρινει γυναικες και παιδια!!
    Αν εχετε ενοχες ολοι σας και οι μεν και οι δε και δεν μπορειτε να ελεγξετε τα πολιτικα σας και επισκοπικα σας λαθη και πάθη,να αποσυρθείτε,να μας αδειασετε τη γωνια,γωνιά καθαρη του απλού λαου,γωνιά με λιγοτερες ενοχες!!!!!
    Αν δεν μπορειτε να διοικησετε,πολιτικά και ποιμαντικα,αντιστοιχα ,τουλαχιστον να κλεινετε το στομα σας,ημερες μεγαλων Εορτων!
    Δεν ειναι υποχρεωμενος ο λαος να σας ακουει να πληγωνετε Πολιτικη και Πίστη,ημερα Βαπτίσματος του Χριστού!!!!!
    Να βρειτε αλλες μερες να ευτελίζετε Λαό και Χριστό.
    Τουλαχιστον τις ημερες των Δεσποτικων Εορτων,οπως η χθεσινη,να σιωπάτε,για να μη πώ,αυτο που είπε ο αείμνηστος Ηγούμενος της Ιερας Μονης Δοχειαρίου Γρηγοριος,για τον σκασμό που πρέπει να βγαίνει σε Ιερες στιγμες…
    Οι πανδημιες οι δικες σας ειναι ανίατες,κρατούν αιώνες,οι πανδημίες των κορωνοιών φεύγουν..
    Και στην Εκκλησια και στην Πολιτεια υπαρχουν Μόσιαλοι…
    Αν θελετε καποιοι να προσφερετε υπηρεσια καλη στους ανθρωπους,για τους πολιτικους υπαρχει η αποσυρση στο καφενειο της εκλογικης σας περιφερείας και για τους άλλους το Ευλογημενο Καταφυγιο καποιας Ιεράς Μονης,εκει που τα λαθη,παθη,σφαλματα,οργη και θυμος γινονται δάκρυα συντριβής και μετανοίας!
    Αμαν πια!!
    Στις μεγαλες Εορτές πηγαινουμε να συναντηθουμε με τον Χριστό και με οχι με υποκριτες πολιτικους και με οργισμενα κηρύγματα!
    Να κανετε Δευτέρα Λειτουργία,να μαζεύεστε ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.