Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας κέντρο χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για την Δυτική Μακεδονία – Τι αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος ΚοζάνηςΑγαπητοί συνάδελφοι Χρόνια Πολλά,

Σήμερα 27/12/2021 πληροφορήθηκα τηλεφωνικά από τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ότι, αυτό ορίστηκε ως κέντρο χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για την Δυτ.Μακεδονία.

Επιπλέον από της 24/12/2021 αίτηση για χορήγηση σε ασθενείς την έχουν ΟΛΟΙ οι θεράποντες γιατροί ακολουθώντας τις οδηγίες που σας επισυνάπτονται.

Τέλος μας ζητήθηκε η αρωγή μας στην χορήγηση των μονοκλωνικών με παρουσία κάποιου γιατρού εθελοντικά ή ακόμα και αυτού που αιτήθηκε της αγωγής με πλήρη κάλυψη από πλευράς του νοσοκομείου (νομικής , νοσηλευτικής κ.τ.λ.).

Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με mail ή τηλεφωνικά στο 6944273379 για να δηλώσετε συμμετοχή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Τσεβεκίδης

Η Γεν. Γραμματέας
Θεανώ Κουτσιμανή

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας κέντρο χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για την Δυτική Μακεδονία – Τι αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.