Συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και του Σωματείου χειριστών Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης με τη Διεύθυνση ΤροχαίαςΤη διενέργεια ελέγχων ώστε να διασφαλίζεται η πιστή τήρηση της Νομοθεσίας ως προς την λειτουργία των μηχανημάτων που συμμετέχουν κάθε χρόνο στον αποχιονισμό (αλατιέρες, εκχιονιστικά κλπ) ζήτησαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Κοζάνης κ. Καραδήσογλου Ελευθέριο το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Χειριστών Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης.

Με βασικό μέλημα η χρήση του εκχιονιστικού στόλου να γίνεται με την τήρηση όλων των προδιαγραφών, απαιτήσεων και τη ύπαρξη των απαραίτητων αδειών ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα και αστοχίες, οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνάντηση υποσχέθηκαν να κάνουν, ο κάθε ένας από την πλευρά του, ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποσοβούνται δυσάρεστα φαινόμενα.

Το ΕΚΝΚ βρίσκεται σε εγρήγορση ώστε ενόψει του χειμώνα να υπάρχει σε όλους τους τομείς σωστός προγραμματισμός και πρόληψη.

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.