Ανακοινώσεις φορέων και σωματείων για το θανατηφόρο δυστύχημα στα Πετρανά



Θλίψη και πόνο δημιουργεί η απώλεια ενός ακόμα συνανθρώπους μας, ενός ακόμα συναδέλφου.

Ο άδικος θάνατος του 37χρονου άνδρα που υπέστη ηλεκτροπληξία σε Φωτοβολταϊκό Σταθμό στα Πετρανά, έρχεται με θλιβερό τρόπο να θυμίσει την ανάγκη για τήρηση όλων των μέτρων, όλων των κανονισμών και προδιαγραφών.

Είναι ευθύνη των αρμόδιων αρχών να αυστηροποιήσουν τους ελέγχους ώστε η λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα επιτέλους να κλείσει.

Είναι αδιανόητο να χάνονται ανθρώπινες ζωές εν ώρα εργασίας.

Το ΕΚΝΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου άνδρα και περιμένουμε η έρευνα των αρχών να φωτίσει τις πτυχές του τραγικού δυστυχήματος και να αποδώσει τις όποιες ευθύνες.

Γραφείο Τύπου


Ανακοίνωση για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 37 χρόνου εργαζόμενου που έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία σε φωτοβολταικό σταθμό στα Πετρανά.

Ζητάμε από κάθε αρμόδιο φορέα άμεσα να διαλευκανθούν οι αιτίες του τραγικού περιστατικού και να αποδοθούν ευθύνες. Να ενισχυθεί ουσιαστικά το ΣΕΠΕ και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στους χώρους εργασίας, στα εργοτάξια και τα γιαπιά.

Ο κατάλογος με τους νεκρούς συναδέλφους δυστυχώς αυξάνεται. Η κατάσταση στους χώρους δουλειάς είναι εκρηκτική λόγο των αντεργατικών νόμων που έχουν ψηφιστεί όλα αυτά τα χρόνια που αποτελούν τις αιτίες για την αύξηση των θανατηφόρων «ατυχημάτων».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.