Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας» και «Κατασκευή χώρων Ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ και στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση στο Δήμο Εορδαίας»Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Β’ φάση», προϋπολογισμού 1.560.000,00  ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 812.766,26 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.».

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο τις εργασίες που είναι απαραίτητες για την ανάπλαση τεσσάρων (4) υφιστάμενων παιδικών χαρών στην πόλη της Πτολεμαΐδας και έξι (6) σε Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) είναι υφιστάμενες και οι δύο (2) καινούργιες. 

Πιο συγκεκριμένα παιδικές χαρές θα κατασκευαστούν και θα αναπλαστούν στα παρακάτω σημεία:

  • Οδός Δήμητρας και Χαλδείας (Πτολεμαΐδα).
  • Οδός Αργυρουπόλεως (Πτολεμαΐδα).
  • Οδός Λαγοθηριανού (Πτολεμαΐδα).
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις (Πτολεμαΐδα).
  • Κοινότητα Ανατολικού.
  • Κοινότητα Αγίου Χριστοφόρου.
  • Κοινότητα Μηλοχωρίου (καινούργια κατασκευή).
  • Κοινότητα Εμπορίου.
  • Κοινότητα Άρδασσας (καινούργια κατασκευή).
  • Κοινότητα Αναρράχης.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 8 μήνες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το 4ο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα.


Την 1η συμπληρωματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Κατασκευή χώρων Διημέρευσης-Ημερήσιας φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες και στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση στο Δήμο Εορδαίας», προϋπολογισμού 199.662,98  ευρώ (με Φ.Π.Α.) (συνολικό ποσό σύμβασης έργου 1.562.242,36 ευρώ (με ΦΠΑ) ), υπέγραψαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΑΝΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.».

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

Η εν λόγω συμπληρωματική σύμβαση έχει ως αντικείμενο την ολοκλήρωση των εργασιών στο συγκεκριμένο έργο και την αποπεράτωση του, σύμφωνα με την εφαρμογή των τεχνικών μελετών αυτού.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν 20 Ιουνίου του 2022 και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από ίδιους πόρους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.