Δήμος Εορδαίας: Προβλήματα από την κακοκαιρία κυρίως σε αγροτικούς δρόμους και κτηνοτροφικές περιοχές



Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το προηγούμενο διήμερο τα συνεργεία και το προσωπικό του Δήμου Εορδαίας, όντας σε πλήρη ετοιμότητα, αντιμετώπισαν πολλές δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν κυρίως σε αγροτικούς δρόμους, κτηνοτροφικές περιοχές αλλά και στα όρια των οικισμών των Κοινοτήτων του δήμου.

Πιο συγκεκριμένα όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Εορδαίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΔΜ και προχώρησαν σε καίριες επεμβάσεις σε πολλά σημεία στις Κοινότητες Άρδασσας, Ασβεστόπετρας, Αναρράχης και Γαλάτειας, όπου και υπήρχε πρόβλημα πλημμυρικών φαινομένων καθώς και διάβρωσης του εδάφους, λόγω του μεγάλου όγκου νερού που έπεσε αυτό το διήμερο.

Παρούσα σε όλες τις προσπάθειες των υπηρεσιών τόσο του Δήμου Εορδαίας όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ήταν η Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης Αναστασία-Δέσποινα Καραγεώργου .

Οι υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας παραμένουν σε κατάσταση επιφυλακής, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

Τονίζουμε ότι οι πολίτες στην διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων οφείλουν να παραμένουν ήρεμοι, υπομονετικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, διευκολύνοντας έτσι το έργο των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.