Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου – Τα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 10 Δεκεμβρίου 2021, 5.087 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 103 νέοι θάνατοι και 702 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

2 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου – Τα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Ελεος!( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο κορονωιος φανερωσε το μεγαλειο του ανθρωπου!
    Ζουμε σε μια κοινωνια που ξυλοφορτωνουμε μεχρι θανατου και στο Νοσοκομειο λεμε πως η ιδια η κοινωνια ΕΠΕΣΕ απο τις σκαλες!
    Αυτο με αφορμη ολα τα τραγικα με τους θανατους των γυναικων,σε 11 μηνες 16 εγκληματα!
    Ναταν μονον αυτα!
    Χθες γιναμε μαρτυρες του απολυτου εξευτελισμου της ανθρωπινης αξιοπρεπειας!
    Ζησαμε τα κατορθωματα του ανθρωπου της Εικονας του Δημιουργου;
    Χθες αγανακτισμενοι και θρασύδειλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ,δεν συνελαβαν και δεν απηγαγαν ενα Διευθυντη,εναν καθηγητη,εναν ΔΑΣΚΑΛΟ αλλα συνελαβαν ο,τι αντιπροσωπευει την ελευθερια,το ηθος,την αξιοπρεπεια και τις αρετες που απομειναν στην κοινωνια του 2021!!
    Ειναι δυνατον μπροστα στα εντρομα ματια της εκπαιδευτικης κοινοτητας και δη μπροστα στα δακρυσμενα ματια φοβισμενων και ενεών μαθητων να συλλαμβανεται ο Διευθυντης του σχολειου;
    Εμβροντητη και καταπληκτη η Ελλαδα ολοκληρη παρακολουθησε την απαγωγη ενος Δασκαλου μεσα απο το Σπιτι του μεσα απο την Οικογενεια του!!
    Τοσος ξεπεσμος!
    Τοση φθορα!
    Τοση απανθρωπια!!
    Στο προσωπο του συγκεκριμενου Εκπαιδευτικου,απηγαγαν ολους τους Εκπαιδευτικους του κοσμου( η ειδηση εφτασε στα περατα),στο ακουσμα της Απαγωγης του Εκπαιδευτικου,ΤΡΟΜΑΞΑΝ οι μαθητες,παλι του κοσμου!!
    Το τερματισαμε ……το παρανομο συλλαμβανει το Νομιμο για να το οδηγησει στο νομιμο,το οποιο εκπροσωπουν τα οργανα της Δικαιοσυνης και της Ασφαλειας του Πολιτη!!!
    Ο κορωνοιος σκοτωνει το σωμα μας,οι ανθρωποι σκοτωνουν τα πνευματικα χαρισματα μας τη Λογικη,τα συναισθηματα και συλλαμβανουν δασκαλους που τους εμαθαν γραμματα,για να τους συλλαβουν μια ημερα!!
    Θα περασουν τα χρονια,θα ξεχαστει και αυτο το φοβερο γεγονος,μονο ο Δημιουργος του τελειου δημηουργηματος θα δακρυζει εως το τελος του κοσμου,για το καταντημα του ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!
    Και το Χριστουγεννιατικο Δενδρο το στολισμενο στο αμφιθεατρο του συγκεκριμενου σχολειου….σαν λυπημενο…σαν με λιγοτερη λαμψη απο χθες….

  2. Ελεος!( στελιος)2

    - Edit

    Απαντήστε

    Και Εσυ,Πανσοφε και Δημιουργε του συμπαντος,εφτιαξες τον Ανθρωπο ,ως το τελειοτερο Δημιουργημα της Πλασης,με ολα τα χαρισματα στολισμενο!
    Ενα χαρισμα ομως της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ επρεπε να το αφησεις κρυμμένο ως θησαυρο μυστικο και να ψαχνει ο ιδιος ανθρωπος να το ανακαλυψει,δικαιολογώντας και την υπαρξη του!!
    ΕΣΥ,τα εδωδες ΟΛA,το τερματισες!!
    Παντως,δε ΣΕ στελνω στο παγκοσμιο Δικαστηριο του Συμπαντος,τετοιες Αγιες Μερες που πλησιαζουν…..Ας περασουν Αυτες οι Αγιες μερες,που ολοι θα γινουμε…..ΑΓιοι ανθρωποι,ολοι θα γινουμε ” καθως πρεπει”,και μετα ,μετα θα ψαχνουμε Δικαστηριο να ΣΕ δικασει……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.