Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας στη Νεάπολη ΒοΐουΟλοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας στη Νεάπολη μήκους 2,5 χιλιομέτρων συνολικού προϋπολογισμού 331.500,00 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση Αντώνης Τρίτσης 2020-2023.

Το έργο περιελάμβανε και την κατασκευή 7 τεχνικών για τη συλλογή των όμβριων υδάτων και την τοποθέτηση σήμανσης στα στηθαία ασφαλείας.

Ο Δήμος μας έχει ολοκληρώσει τις εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου της Πλάστιγγας της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών, η οποία το επόμενο διάστημα θα επαναλειτουργήσει και θα παραχωρηθεί για χρήση στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα έχει γίνει ανακατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων σε σημεία του οικισμού και καθαρισμός εγκαταλελειμμένων κτηρίων με σκοπό την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού της Νεάπολης.

Η Δημοτική Αρχή βελτιώνει συνεχώς την αγροτική οδοποιία με σκοπό την διευκόλυνση των συνθηκών εργασίας των αγροτών και των κτηνοτρόφων και φροντίζει για την αισθητική βελτίωση των οικισμών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.