Δυάδα Τσάμπιονς Λιγκ, δυάδες στην Αγγλία



Εξι επιλογές για ποντάρισμα από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα!

Φινάλε ομίλων απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όχι όμως με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλά εκείνα που έχουν ήδη κριθεί και στερούν ενδιαφέρον από τη βραδιά. Ακόμη και στο σπουδαίο Ρεάλ-Ιντερ η 1η θέση δεν είναι δα και κάτι το τόσο τρομερό, οι έχουσες εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση ομάδες.

Ετσι μένει ο όμιλος Β’, εκεί που η σίγουρα πρώτη Λίβερπουλ άφησε τις άλλες τρεις να… σκίζονται έως τελευταία στιγμή. Ομιλος για Live, κλασσική περίπτωση αγώνων που μπορούν να βγάλουν στοιχήματα σε over στα τελευταία λεπτά. Τα σενάρια είναι γραμμένα στις αναλύσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει νόημα να γράφω ξανά υπολογισμούς και μαθηματικές πράξεις. Αλλωστε δεν θα μπλέξω σε κανέναν από τους ομίλους που εμπλέκονται σενάρια.

Η μοναδική μου σκέψη για τα αποψινά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι παρόμοια με εκείνη που είχα ποντάρει στην 5η αγωνιστική. Τότε είχα πάει στη Λίβερπουλ, γράφοντας στο κείμενο για τις διαφορές που έχουμε το 2021 όταν μια ομάδα κάνει αλλαγές, συγκριτικά με το παρελθόν. Ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, επιπέδου Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι. Στη δεύτερη στέκομαι σήμερα, με το διπλό της στη Λειψία να έπαιζε στις 2 μονάδες επειδή είναι αδιάφορη και θα κάνει rotation. Σε μια ενδεκάδα βέβαια που δείχνουν σίγουρη, τη δεδομένη στιγμή, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μαχρέζ και ίσως ο Σίλβα! Αντιδρά η αγορά τις τελευταίες ώρες, όπως είναι λογικό, με το διπλό από 2.05 να παίζει τώρα κοντά στο 1.85 με  max τιμή στο 1.97 της Interwetten, που μοιάζει να… ξεχάστηκε ψηλά.

Σκέφτομαι να τραβήξω το ρίσκο στον τριπλασιασμό που πληρώνει το Over 2,5 για τη Σίτι, που βρίσκω στο 2.35 στο ασιατικό Over 2 της Fonbet. Χωρίς άγχος, με κίνητρο για ορισμένους παγκίτες κόντρα σε μια Λειψία που η χρονιά δεν πάει καλά και η αποχώρηση του προπονητή δεν νομίζω να λύσει ξαφνικά τα θέματά της.

Πριν φύγω από το Τσάμπιονς Λιγκ, να σημειώσω πως εξέτασα όλα τα ειδικά στοιχήματα που παρέχει στην Ελλάδα μόνο η Fonbet. Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Εκεί όπου βρίσκω ενδιαφέρον το over 5,5 τελικές στην εστία από πλευράς Μίλαν στο 3.00. Άλλο το Ανφιλντ για τη Λίβερπουλ και άλλο το Μιλάνο. Οι Ιταλοί έχουν το κίνητρο και με τη χαλαρότητα της Λίβερπουλ μπορούν αν βγάλουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στον διπλασιασμό το over 4,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος Αγγλία

Πηγαίνω στην Αγγλία, όπου κρατάω δύο σημεία και δύο με γκολ.

Βασική επιλογή ο άσος της Ντονκάστερ στο 5.00. Δεν πέτυχε η δουλειά με τον Γουέλενς, που αποτέλεσε παρελθόν. Είχε περίεργη σεζόν η Ντονκάστερ, με αρκετούς τραυματισμούς σε κομβικά σημεία. Εχει το ρόστερ για να βελτιώσει κατά πολύ τη θέση της στο β’ μισό της σεζόν και ίσως απόψε την πετύχουμε ακριβώς πάνω στην στροφή. Δηλαδή σε μια γεμάτη απόδοση κόντρα σε μια Οξφορντ που έρχεται από εξαντλητικό ματς Κυπέλλου το Σάββατο στο Σάντερλαντ και παίζει ξανά εκτός.

Δεύτερη στάση το διπλό της Κρόουλι στη Γουόλσολ. Επιλογή φόρμας, καθώς δεν στέκουν τα 4αρια στη φιλοξενούμενη όταν έχει τρία διπλά στα πέντε τελευταία, κόντρα σε μια γηπεδούχο που έχει τρεις σερί ήττες με μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Και μια σκέτη ματιά στη βαθμολογία να ρίξει κανείς, ένα τρίποντο περισσότερο έχει η Γουόλσολ σύνολο στη σεζόν και μάλιστα με ματς περισσότερο.

Λέιτον Οριεντ-Σουίντον και Χαρογκέιτ-Φόρεστ Γκριν η δυάδα με τα γκολ. Αρκετά κοινά στοιχεία στα δύο ματς. Λέιτον και Φόρεστ είναι καλά και σκοράρουν άνετα. Σουίντον και Χαρογκέιτ με ψυχολογία στα ύψη μετά τις επιτυχίες στο Κύπελλο. Η Χαρογκέιτ γιατί πρώτη φορά στην ιστορία της φτάνει στον τρίτο γύρο. Η Σουίντον γιατί η κλήρωση της… χάρισε ματς ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι!

 

To παιχνίδι μου

Μονά-Δυάδα

Στην Bet365, σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή

7/12 –21:45 Ντονκάστερ-Οξφορντ  1 (5.00) επί 6 μονάδες

7/12 –21:45 Γουόλσολ-Κρόουλι  2 (4.00) επί 7 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 20 ποντάρισμα 1 μονάδα

 

Δυάδα (Fonbet)

7/12 –19:45 Λείψια-Μάντσεστερ Σίτι Οver 2 Μάντσεστερ Σίτι (2.35)

7/12 –22:00 Μίλαν-Λίβερπουλ  Μίλαν Over 4,5 τελικές στην εστία (1.99)

Στη δυάδα απόδοσης 4.68 ποντάρισμα 6 μονάδες

 

Δυάδα (Bet365)

7/12 –21:45 Λέιτον Οριεντ-Σουίντον Οver 2,5 (2.025)

7/12 –21:45 Χαρογκέιτ-Φόρεστ Γκριν  Over 2,5 (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 4.05 ποντάρισμα 7 μονάδες

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.