Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Επιστημονική ημερίδα του Δικτύου SIRIUS την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου



Το δίκτυο SIRIUS διοργανώνει την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 16:00 την επιστημονική ημερίδα SIRIUS National Round Table με τίτλο “ACCESS TO REFUGEE AND MIGRANT EDUCATION: COVID-19 PANDEMIC, CONDITIONS AND NEXT STEPS”, η οποία θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. 

Το Ευρωπαϊκό δίκτυο SIRIUS ασχολείται με θέματα εκπαίδευσης μεταναστών και προσφύγων μαθητών σε όλη την Ευρώπη και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ερευνητές και ακαδημαϊκούς. Στην Ελλάδα το δίκτυο συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο https://www.uowm.gr/epikairotita/synedria-ekdiloseis/epistimoniki-imerida-access-to-refugee-and-migrant-education-covid-19-pandemic-conditions-and-next-steps-pempti-9-dekemvrioy-2021-ora-16-00/ για να μεταβείτε στο πρόγραμμα και στο σύνδεσμο της ημερίδας. 

Φόρμα προεγγραφής https://forms.gle/98RhPwp6ix33TQ838

Για την παρακολούθηση της ημερίδας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να συνδεθούν δέκα λεπτά νωρίτερα για τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.