Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του στη Λακωνία



Νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Λακωνία προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Mετά την ομολογία του 40χρονου που τηλεφώνησε στο ΑΤ της περιοχής, αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν την γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Πρόκειται για μια ακόμη γυναικοκτονία που προκαλεί σοκ. Είναι η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021.
Τι λέει ο πρόεδρος της περιοχής στο iefimerida.gr

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της περιοχής, Ιωάννη Κουτσοθεοδωρή ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για το ζευγάρι.

«Ζούσαν στην περιοχή τα τελευταία 3 με 4 χρόνια. Ήταν μια ήσυχη οικογένεια. Είχαν δύο αγοράκια. Εχθές το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έγινε ότι έγινε. Ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε «Ελάτε υπάρχει μια πνιγμένη γυναίκα». Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ομολόγησε και τους είπε: «Εγώ το έκανα». Στην περιοχή δεν έχουν πολλούς συγγενείς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.