Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όσους πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Εορδαίας



Ο Δήμος Εορδαίας ανοίγει οργανωμένα το κεφάλαιο του εθελοντισμού

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Εορδαίας, μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς», απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε όσους πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Εορδαίας.

Στην τρέχουσα κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι πιο κρίσιμη από κάθε άλλη φορά και οποιαδήποτε υπεύθυνη στάση ενεργών πολιτών, μέσα από την εθελοντική προσφορά τους έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς αποτελεί σημαντικό μέσο στη βελτίωση της ποιότητας των δράσεων του δήμου και μία βάση για την οργάνωση της δράσης της τοπικής κοινωνίας.

Το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Εορδαίας , θα αποτελέσει μία σπουδαία βάση δεδομένων στην οποία θα συλλέγονται πληροφορίες όσων επιθυμούν να παρέχουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους, τις γνώσεις, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους στο δήμο και στις δομές του, επιλέγοντας να συμμετέχει σε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τομείς δράσεων Εθελοντισμού :

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
  • ΠΑΙΔΕΙΑ.
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.
  • ΥΓΕΙΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, όποιος πολίτης επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις  υπηρεσίες του και ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις εθελοντικές μας δράσεις μπορεί να κάνει την εγγραφή του:

  1. Ηλεκτρονικά πατώντας πάνω στο σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ (μορφοποίηση .doc) –  (μορφή .pdf). Η αίτηση μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στο email: ethelontis@ptolemaida.gr).
  2.  Με φυσική παρουσία στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής γραφείο 4, στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 2453350162 και 2463350104 καθημερινά από τις 8:00 έως τις 14:00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.