Εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη»Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 έως 21.00, στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Ι Φαρμάκη 20 στην Κοζάνη όπου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου για την τριετία 2021-2024.

Ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου δικαίωμα « εκλέγειν και εκλέγεσθαι» έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και ετήσια μέλη, τα οποία να συμμετείχαν έστω και σε μία δραστηριότητα του συλλόγου κατά το έτος 2020.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στο e mail: kozianisillogos@gmail.com.
Οι εκλογές θα γίνουν παρουσία Νομικού, όπως ορίζει ο καινούριος νόμος. Κατά την ώρα της ψηφοφορίας κάθε μέλος πρέπει να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει κατά του Covid-19 και όσοι προσέρχονται πρέπει να επιδεικνύουν στην είσοδο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test (εντός 48ωρου).

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.