Στους 3 μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό – Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας



Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση, από το υπουργείο Υγείας, ο Γενικός Γραμματέας Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, το διάστημα μεταξύ της δεύτερης δόσης και της αναμνηστικής, τρίτης, δόσης του εμβολίου μειώνεται δραστικά και φτάνει πλέον στους τρεις μήνες, από τους έξι που ήταν ως τώρα.

Αυτό θα ισχύει για όλους τους πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω, ενώ όπως ανέφερε η χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου σε άτομα που έχουν νοσήσει, επίσης θα γίνεται τρεις μήνες μετά τη νόσηση.

Αναφορικά με το διάστημα των δυο μηνών για όσους εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, αυτό παραμένει και δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση.

Η πλατφόρμα για να κλείσει κανείς ραντεβού για την αναμνηστική δόση του εμβολίου, θα ανοίξει από το βράδυ της Παρασκευής (03.12) σταδιακά ως και το πρωί του Σαββάτου (04.12). Μάλιστα, ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε πως έχει αυξηθεί η δυναμικότητα επιχειρησιακά, ενώ ανέφερε πως θα υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού από αυτή την Κυριακή (05.12). Επίσης, υπογράμμισε πως περισσότερες διευκρινίσεις γύρω από το σκεπτικό της απόφασης θα δοθούν τη Δευτέρα από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Από το newsbomb.gr

8 σχόλια στο άρθρο “Στους 3 μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό – Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας

  1. ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΕΝΤΕ,ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΔΟΣΕΙΣ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Ο ΙΟΣ.
    ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ.
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

    1. Ολοκληρωτική επίθεση στη λογική, στη δημοκρατία και την ελευθερία μας από τον εντολοδόχο καισαρίζοντα πρωθυπουργό, μέλος της γνωστής Λέσχης !

  2. Αυτός ο Θεμιστοκλέους είναι Κύπριος;
    Αλήθεια πώς θα σκέφτονταν ένας Γάλλος πολίτης για ένα Βέλγο σε γαλλικό κυβερνητικό θώκο που θα του κουνούσε το δάκτυλο ενώ δε τον ψήφισε…θα με πεις εδώ ψηφίζεις ΝΔ και βλέπεις ΠΑΣΟΚ υπουργούς καρατζαφερικους κλόουν

  3. Τετοιο καταντημα της Ιατρικης επιστημης!
    Παντα οι γιατροι ησαν και ειναι προσωπα που χαιρουν μεγαλης εκτιμησεως!
    Αλλα αυτο το τηλεοπτικο ξεφτιλικι δεν εχει ορια!
    Απο τοτε που αρχισαν τινές εξ αυτων να τηλετσαουνίζουν,διεφθειραν την επιστημη,για να μην πω κατι ….αλλο.
    Τον Ιανουαριο μας ελεγαν τα τραγικα τσιορδακια 9 μηνες το λιγοτερο κραταει η ανοσια του εμβολιου,μετα 6 μηνες,5 μηνες,χθες 3 μηνες και παραμονη Χριστουγεννων 3 ωρες;
    Αν θελετε να σωσετε την αξιοπρεπεια σας,μη θετετε χρονικα ορια εν θερμω!!
    Ενας φιλος μου,μου ελεγε χθες για να κανω τις χημειοθεραπειες μου στο Θεαγ,νοσοκομειο πρεπει να κανω μοριακο τεστ των 69 ευρω,δεν μπορω αλλο αγανακτησα,πόσο θα συνεχισω τις θεραπειες μου,ανεργος ειμαι!!
    Αν ειστε επιτροπη με….υπαρχει και η λογοκρισια να καθιερωσετε τα δ ω ρ ε α ν τεστ σε ο λ ο υ ς!
    Μην ξανακουσουμε αλλα ορια,το παραξηλωσατε!
    Μου θυμιζετε τον αλλον τον ,στην κοσμααααρα του,που μας ζαλισε με το ηλιθιο,ειμαστε στο τελευταιο μίλι!
    Μηπως ξερει ποσα μετρα ειναι ενα μιλι;
    Παπα- Νικολα που θελετε ολοι σας….

  4. OI ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΑΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ…ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΤΕ..ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ..

    1. ΚΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

  5. Εάν δεν κάνατε όλα τα εμβόλια σας, εάν δεν ενημερώνεστε από τον ΣΚΑΙ και δεν αγαπάτε την Παγώνη, οι κακιές γλώσσες λένε ότι θα ανακοινωθεί η εκτέλεσή σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.