Η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης



Λόγω της συγκυρίας των ιδιαίτερων συνθηκών από τον κορωνοϊό τώρα που το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει τη συνάθροιση εμβολιασμένων με παράλληλα μέτρα προστασίας, είναι δυνατόν να υλοποιήσουμε την ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση για τα πεπραγμένα του έτους 2020.

Για το λόγο αυτό σύμφωνα με τα άρθρα 17, 18, 19 και 20 του Καταστατικού, σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιστορικού, Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6:00μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

1. Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2020.
2. Οικονομικός Απολογισμός χρήσης 2020.
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (για το έτος 2020).
4. Ψήφιση του προϋπολογισμού χρήσης 2021.
5. Διάφορες προτάσεις.
6. Έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2020.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας (άρθρο 17 του Καταστατικού) η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο (αίθουσα του Μουσείου) και σε περίπτωση και πάλι μη ύπαρξης απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 6:00μ.μ. στον ίδιο χώρο (αίθουσα Μουσείου).

Σημείωση: Παρακαλούνται τα μέλη, που οφείλουν ετήσιες συνδρομές, εάν επιθυμούν να διατηρηθεί η ιδιότητά τους, του τακτικού μέλους του Συνδέσμου, να φροντίσουν για την οικονομική τους τακτοποίηση μέχρι και το έτος 2020, πριν την έναρξη των εργασιών της Γεν. Συνέλευσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.