Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στη χώρα – Πόσα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2021, 6.260 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 89 νέοι θάνατοι και 704 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στη χώρα – Πόσα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Η Μουτζιά ( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τελικα η μούτζα του παπα- Νικολα δεν ειχε αποδεκτες μονο τους ανεμβολιαστους,αλλα και τους υποκριτες της δηθεν πολιτικης και Εκκλησιαστικης Ιεραρχιας!
    Ας κανουμε ενα προλογο,καθοτι καθολου πολυλογας,πριν φτσουμε στην αγιαστική και σωστική μουτζα του Πατρος Νικολαου,σ ολες τις μορφες υποκρισιας!
    Απο μικρο παιδι,απο ηλικιας 6 χρονων που αρχισα να πηγαινω μονος μου στην Εκκλησια του Χωριου μου και ο Σεβασμιος και Αγαπητος παπα- Γιωργης,του χωριου μου,μου επετρεπε να τον βοηθαω στα Άγια των Αγίων,απο τοτε καταλαβα πως η αγιοσύνη και η αληθινη αγαπη για τον Χριστο,υπαρχει στους απλούς και απλοικούς εστω,Ιερεις και μονο και οχι σε μεγαλοσχημους κληρικους και Πνευματικους!
    Δυο λεξεις ειπε ο Ιερεας στην τηλεοραση,δυο λεξεις που δεν ειπαν χιλιαδες κηρυγματα,2.000 χιλιαδες χρονια τωρα,απο Αναστασεως του Χριστου!
    Λογια απλα,με προφορα χωρικου,αλλα μεστα θεολογιας και οχι υποκρισιας,γλυκαναλατων δηθεν Πνευματικων!
    Χιλιαδες ανθρωποι και κυριως νεοι δεν καταλαβαιναν τα ” χωριατικα” λογια του Παπά,αλλα επειδη μιλουσε απο περισσευμα καρδιαςμε παλμο θεολογικο και ανυποκριτη Πίστη,καταλαβαν πολυ περισσοτερα απ αυτα που ηθελε να πει!!
    Ειπε καποιος παρουσιαστης εκπομπης στην τηλεοραση’ ο παπα- Νικολας ειναι ο πνευματικος μου,αλλα δεν συναντηθηκαμε π ο τ έ!!!
    Τι μεγαλα λογια,ποσο αληθινα!!
    Χιλιαδες ακολουθοι του Ιερεα και καθε μερα πληθαινουν και καποιοι στην κοσμααααρα τους νομιζουν οτι οι αιτησεις για πολλους εμβολιασμους γινονται για το κατοσταρικο του μητσοτακη!!
    Απ τον Ιερεα ο κοσμος τρεχει να εμβολιαστει,γιατι;γιατι τα ειπε ολα στα χωριστικα,οσα δε λενε οι Δεσποταδες και οι γιατροι της τηλεορασης και οι πολιτικοι της χώρας!
    Εκενα τα λογια” θα στο καρφωσουν εδώ ια,θα πάει εδώ ια,θα κατεβει στου δάχλου το 666 και παρτα…ακολουθει μουτζα,να μην στα χρωσταου”
    Τα ειπες ολα παπα Νικολα,χυμα,σαν το Πατερ υμων..μας ανεβασες την ψυχολογια μας,την Πίστη μας και κατεβασες την υποκρισια των μαγαλοσχημων πολιτικων και της Ιεραρχιας ταγών!!
    Τα λογια τα ψευτικα,τα μεγαλα,τα φτιασιδωμενα με χρυσοσκονη πολιτικη και Χριστοσκονη των δηθεν πνευματιων!!
    Τα λογια σας μαχαιρια ,δυο φορες στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!
    Εδω υπηρχε υποκρισια στην εποχη Εκεινου,ο Χριστος μιλουσε για αγαπη,για Ζωη,θαυματουργουσε για τον ΑΝΘΡΩΠΟ και σε αποσταση της Αναπνοης Του υπηρχαν Υποκριτες που ετοιμαζαν το Πάθος Του και δεν υπαρχουν σημερα υποκριτες;
    Πατερα Νικολαε,εκ μέσης καρδιας δεχτειτε την αδύνατη αγαπη μου,ο Θεος να Σας χαριτώνει στο ανυποκριτο,απλο Σας εργο!!
    Διαπρύσιος προς Υμας ευχέτης,ενας δασκαλακούς,κολλυβουγράμματους που θα λεγατε και Υμείς!!
    Η απλοική σας αγαπη για Εκεινον,αγαπη με θέρμη,ένταση και παλμό ειναι Θεολογία που ανεβαζει σε υψη δυσθεώρητα τον ανθρωπο και κατεβάζει σε βάθη και παλι δυσθεωρητα,ολων οσων προσπαθουν να πλησιασουν τον Ανθρωπο με λογια ΟΜΟΡΦΑ- ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ!!
    Τωρα θα αντίπει καποιος,εσυ γιατι σχολιαζεις τοσο σκληρα τις πολιτικες και τις ,της Ιεραρχιας ,Αρχές;
    Για ολα υπαρχει απαντηση!
    Και η απαντηση βρισκεται στα παρακατω!
    Στο χωριο σου που εχει 100 κατοικους,αν αγαπας τους 99 εισαι ενας απλος ανθρωπος με τα λαθη σου,τα πάθη σου,εαν ομως αγαπας και τους 100 εισαι στη Χορεια των ΑΓΙΩΝ”
    Μακαρι τα σφαλαματα και η σκληροτητα της κριτικης μου να χτυπηθουν ανελεετα,απο την σωστικη,για τους πολιτικους και αγιαστικη,για τους Ιεραρχες ανυποκρισιας!
    Εγω ο πτωχος τω νοί και τη πίστειδσσκαλος,ενιωσα τα απλοικα λογια του παπα- Νικολα,ως αγιαστικο και σωστικο τσουναμι,ζωογόνο,τονωτικό Πίστεως!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.