Υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»



Τη σύμβαση εκπόνησης του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων (έδρα) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων (έδρα) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ο σκοπός των προτεινόμενων εργασιών είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας με την ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης με τη χρήση ανακλαστικής βαφής.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Δ.Μ. με τον συμβατικό προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 435.000,00 € (με Φ.Π.Α.) και τη διάρκεια της σύμβασης 12 μήνες.

Η Π.Δ.Μ. υλοποιώντας τον σχεδιασμό της και τηρώντας πιστά τις δεσμεύσεις της, υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την ποιότητα των υποδομών και μεγιστοποιούν την ασφάλεια όλων των Δυτικομακεδόνων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

  1. Κι οι παλαλοί χορεύανε στου παλαλού τον γάμο!
    Ολα λυμένα!
    Γιατί ειναι τόσο σημαντικό να μάθουμε για το ασβέστωμα των δρόμων;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.