Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests που έγιναν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης



Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid19 υποβλήθηκαν 129 πολίτες, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, από τις Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν 121 αρνητικά και 8 θετικά.

Η εν λόγω συνεργασία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests που έγιναν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

  1. Αγάπη χωρίς σύνορα( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Ειναι δυνατον ο υπουργος υγειας πλευρης να ενδιαφερθει για την θωρακιση του εθνικου συστηματος υγειας,να δειξει ενδιαφερον για τους γιατρους και νοσηλευτικο προσωπικο;για ασθενεις αυξανοντας τους πορους για καλυτερη νοσηλεία;
    Ειναι δυνατον να ενδιαφερθει για υγειονομικους που εργαζονται νυχθημερον κατω απο δυσκολες συνθηκες;
    Για ασθενεις που νοσηλεύονται σε ρατζα και σε ανυπαρκτες Μ.Ε.Θ;
    Ποση ανθρωπια,ποση ηθικη,ποση ενσυναισθηση μπορει να εχει ο ” ανθρωπος ο οποιος σε συνεδριο ειπε,αυτολεξεί: η φυλαξη των συνορων δεν μπορει να υφισταται,εαν δεν υπαρχουν ανθρωπινες απωλειες και για να γινω πιο κατανοητος,εαν δεν υπαρχουν νεκροι”
    Και εσεις της Ιατρικης,της Νοσηλευτικη και συναφων παραιατρικων ειδικοτητων,εσει οι χιλιαδες χιλιαδων του υγειονομικου χωρου,πως δεχεστε να σας εκπροσωπει ενας τετοιος “ανθρωπος;”
    Εσεις οι γιατροι και νοσηλευτες ειστε η ζώσα Εκφραση του Ανθρωπισμου και όποιος ανθρωπος ελθει στο θεραπευτηριο σας,περα απο χρωμα,φυλη,εθνος,πλουσιος η φτωχος,δυνατος η ευαλωτος,ανέστιος η αναγκεμενος,προσφερετε τις πολυτιμες υπηρεσιες σας,ως τιμητες του ορκου σας στον Ιπποκρατη και ως κηνσορες της δικιας σας ηθικης!
    Ουτε μια διαμαρτυρια,ουτε μια εκδηλωση της δυσαρεσκειας σας απεναντι σε ανθρωπους,οι οποιοι δεν ειναι μονο αναλγητοι και επικινδυνοι,πολιτικα,οικονομικα,κοινωνικα,αλλα και η θ ι κ α!!
    Κυριε υπουργε,προιστασθε σε ενα υπουργειο με θυρεό( έμβλημα) την ανθρωπια,την ηθική,τα άνωθεν!!
    Κυριε υπουργε,ο πονος δεν έχει χρωμα,δεν εχει φυλη,δεν εχει εθνος,το ιδιο πονανε και οι εντος συνορων και οι εισερχομενοι εντος συνορων,ο πόνος ειναι σαν την αγαπη,απλωνεται περα απο συνορα και κρατικες υποστασεις,αγαπη και πονος πάνε αντάμα,ανεξιτηλα κολλημενα στις καρδιες των ανθρώπων,χωρις εισαγωγικα,ώσπερ τα στίγματα της λεοπαρδάλεως..
    Κυριε υπουργε,η Ιατρικη και η Νοσηκευτικη ,η αγαπη και ο πονος των ανθρώπων,δεν ντανιάζονται σαν τα βιβλία που διάβαζες παιδιόθεν,γεματα ” αγαπη “για τις φυλες του κοσμου!
    Και αν δεν καταλαβαν οι αναγνώστες,τι θελω να πώ,το καταλαβες εσυ!Αστερια κιτρινα,μόνον στις κορφές των χριστουγεννιατικων δένδρων και οχι στα πέτα των σακακιών των ανθρωπων..
    Μιας και οδεύουμε ολοταχως,ως άλλοι Μάγοι προς την Βηθλεέμ,εκει πιυ μας οδηγεί το ΑΣΤΡΟ!!
    Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.