Κοζάνη: Ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις – Συζητήσεις για την Λευκή Νύχτα μετά από την Black Friday – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα



Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ξεκινούν επίσημα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις στην Κοζάνη, αλλά και Πανελλαδικά, έως και τις 15 του μήνα.

Την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, θα είναι προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11:00 – 16:00 από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις προετοιμάζουν κατά κάποιον τρόπο τους καταναλωτές της Κοζάνης για την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού αμέσως μετά ακολουθούν οι προσφορές της Black Friday και η Λευκή Νύχτα.

Μια πλούσια και ευνοϊκή εμπορικά περίοδος είναι η περίοδος Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, αφού στα εμπορικά καταστήματα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές για τους καταναλωτές, για μεγάλο χρονικό διάστημα και αμέσως μετά ακολουθούν οι επίσημες χειμερινές εκπτώσεις.

Στις 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι προσφορές της Black Friday, που έχει καθιερωθεί πλέον στην αγορά της Κοζάνης, η οποία ενώ έτυχε μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο, πάγωσε λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Λευκή Νύχτα, η οποία όσο εφαρμόστηκε αποτέλεσε ένα δυνατό εμπορικό σχεδιασμό και έφερε κόσμο από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Μετά από δύο χρόνια στην κατάψυξη της πανδημίας, ο Εμπορικός Σύλλογος της Κοζάνης, μπαίνει ξανά στην τροχιά του σχεδιασμού των εμπορικών του δραστηριοτήτων. Οι συζητήσεις για την Λευκή Νύχτα φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις για ηχηρά ονόματα και συναυλίες, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες ή εναλλακτικά για πλούσια events σε κάθε γωνιά της πόλης.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Οι εκπτώσεις θα δώσουν μια ανάσα στα μαγαζιά αυτή την περίοδο. Το ελπίζουμε. Υπάρχει στήριξη από τον κόσμο στην αγορά και η εκπτωτική περίοδος είναι μια αφορμή για να μπει στα μαγαζιά και να κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα ψώνια πριν την εορταστική περίοδο. Οι καταναλωτές θα βρουν μεγάλα ποσοστά έκπτωσης και προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.Καλές αγορές σε όλο τον κόσμο και καλές δουλειές στους συναδέλφους».

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.