Στην κορυφή των Συλλόγων της χώρας για 18η χρονιά η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης – 4 μετάλλια και 2 εισιτήρια στην Εθνική ομάδα εφήβων/νεανίδων



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των έξι αθλητών του συλλόγου μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων /νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2021 !!! Τέσσερα μετάλλια ο απολογισμός της προσπάθειας των αθλητών μας με δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια, με πρωταγωνιστές τους :

1) Ραφαήλ – Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου ΧΡΥΣΟ
2) Κωνσταντίνος Σολακίδης του Χρήστου ΧΡΥΣΟ
3) Ανδριάνα – Ραφαέλα Ζήση του Στέλιου ΧΆΛΚΙΝΟ
4 ) Σταυρούλα – Άννα Μαρέτη του Σπύρου ΧΑΛΚΙΝΟ

Την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη των συλλόγων πανελλαδικά, κατέκτησε ο σύλλογός μας, μεταξύ 145 συλλόγων που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων /νεανίδων.
Οι δύο αθλητές μας που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης, στα + 78 kg και Κωνσταντίνος Σολακίδης στα -51 kg θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα ενόψει του επερχόμενου πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σεράγεβο της Βοσνίας στις 12 με 15 Νοεμβρίου 2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέσσερα μετάλλια χρίζουν μοριοδότησης για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, ως ελάχιστη ανταμοιβή των προσπαθειών τους, ως Μαθητές και Αθλητές.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του για την προετοιμασία, την συμμετοχή και τις διάκριση τους. Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δύο διακεκριμένους αθλητές του συλλόγου Στέλιο Μεχτερίδη -πρωταθλητή Ευρώπης ανδρών (φυσιοθεραπευτή) και Απόστολο Τεληκωστόγλου – Αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή (Γυμναστή) καθώς και τους δυο γονείς Σολακίδη Χρήστο και Σκόρδα Χαρούλα που ήταν δίπλα στους αθλητές και τους συμπαραστάθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.