Η εικόνα των περιστατικών από κορονοϊό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας – Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται σε κλίνες covid-19 και ΜΕΘ



Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, η εικόνα των περιστατικών από κορονοϊό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου στις απλές κλίνες covid-19 νοσηλεύονται εικοσιπέντε ασθενείς και πέντε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων είναι άνω των 40-45 ετών, ελάχιστοι οι μικρότεροι, ενώ, τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο της εισαγωγής περιστατικών ηλικιωμένων ατόμων, ογδόντα ετών και άνω.

Εν τω μεταξύ, άνοιξε η προκήρυξη για τις προσλήψεις νέων μόνιμων γιατρών με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας να αιτείται τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων οι δύο Διευθυντές Αναισθησιολογίας και οι άλλες δύο εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Α’ και Β΄.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.