Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 26/9 σε πολλές οδούς της Κοζάνης και Δημοτικά Διαμερίσματα – Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ



Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 26-09-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:30 έως 14:30 στις εξής περιοχές της πόλης της Κοζάνης:

Τμήμα της πόλης της Κοζάνης που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Αν. Παπανδρέου – Βελβεντού – 3ης Σεπτεμβρίου – Αιανής – Γρ. Λαμπράκη – Πτολεμαΐδος και στις περιοχές Αγίου Αθανασίου, ΟΣΕ, Λαϊκή Αγορά, Πλατάνια, Πανόραμα, Νότιο τμήμα οδού Λαρίσης, Εργοστάσιο Ραουλοτεχνικής, αντιπροσωπείας BMW και έπιπλα ALNO.

Επίσης, την Κυριακή 26-09-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:30 έως 14:30 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του δήμου της Κοζάνης:

Άργιλος, Νέο Κλείτος, Πρωτοχώρι, Υ/Σ 4 & 8 Λευκόβρυσης, Λευκοπηγή, Αγία Παρασκευή, Ροδιανή, Κτένι, Κερασιά, Αιανή,

Τέλος, την Κυριακή 26-09-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 12:00 έως 14:30 στο Δ.Δ και ευρύτερη περιοχή Δρεπάνου

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.