Για τον Χρήστο και την Στέλλα: Δυστυχώς για τον δήμαρχο χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία – Δεν την αξιοποίησε και ο τόπος μας βγαίνει βαθιά λαβωμένος – Του Β. Κωνσταντόπουλου



Του Β. Κωνσταντόπουλου:

Διάβασα σήμερα στο διαδίκτυο την ανάρτηση του δημάρχου για τον Χρήστο και την Στέλλα.

Πέρα από τα γνωστά και τετριμμένα, που κάθε φορά ακούμε και διαβάζουμε από τον δήμαρχο, επί της ουσίας δεν είπε τίποτα.

Πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια ότι ο δήμαρχος δεν είχε γνώση για όλα αυτά που συνέβαιναν. Όχι βέβαια.

Ο δήμαρχος είχε πλήρη γνώση και αν δεν είχε όφειλε να έχει, για όλα όσα είχαν συμβεί, για τις προσβλητικές κουβέντες που λέχθηκαν, για τις απαξιωτικές συμπεριφορές μελών του διοικητικού συμβουλίου προς τον Χρήστο και την Στέλλα, γιατί η υπόθεση δεν ήταν υπόθεση μιας μέρας, ήταν υπόθεση μηνών.

Άλλωστε ο κ. Χρήστος Γυλτίδης είχε επισκεφθεί τρεις φορές τον δήμαρχο για τα θέματα που τον απασχολούσαν και λύση δεν βρισκόταν. Για το κλειδί δε, τον άνθρωπο τον έστελναν από τον Άννα στον Καϊάφα.

Το γεγονός ότι ο δήμαρχος επέστρεψε το κλειδί, στην ουσία δεν λέει τίποτα.

Οι πληγές παραμένουν, οι παρεξηγήσεις δεν λύθηκαν και από τα δημοσιεύματα μαθαίνουμε ότι η Στέλλα, η πρέσβειρα του τόπου μας, οδεύει για άλλο σύλλογο.

Ο τόπος μας βγαίνει βαθιά λαβωμένος από την ιστορία αυτή.

Ο δήμαρχος είχε μια χρυσή ευκαιρία στο θέμα αυτό, που την είχαμε προτείνει με δημόσια παρέμβασή μας.

Να υπερβεί την κατάσταση, να δείξει γενναιότητα ψυχής και να ζητήσει μια ειλικρινή συγνώμη από τον Χρήστο, την Στέλλα και τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα να αποδοκιμάσει δημόσια τέτοιου είδους συμπεριφορές των άμεσων συνεργατών του και να ζητήσει την παραίτηση όσων με λόγια ή πράξεις πρόσβαλαν τον Χρήστο και την Στέλλα.

Έτσι θα έδειχνε ότι είναι δήμαρχος όλων των πολιτών.

Δεν το έκανε και στα μάτια των πολιτών θα παραμένει ένας ανήμπορος και άβουλος δήμαρχος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.