Καιρός: Ψυχρό μέτωπο θα «χτυπήσει» τη χώρα – Οι 6 περιοχές που αναμένονται σφοδρές καταιγίδες



Το βαρύ, φθινοπωρινό του πρόσωπο αναμένεται να δείξει ο καιρός τις προσεχείς ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Σύμφωνα με το meteo.gr, από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 22/09, ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα μας από βορρά προς νότο, προκαλώντας βροχές και καταιγίδες, τοπικά έντονες.

Καιρός: Οι 6 περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα

Σύμφωνα με το meteo.gr, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα σε: Ανατολική Θεσσαλία, Βορειοανατολική Στερεά, ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών της Πέμπτης 23/09, τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη.

Παράλληλα, οι άνεμοι θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στο Αιγαίο σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Καρπάθιο Πέλαγος τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση κυρίως στα ανατολικά, όπως έχει επισημανθεί σε πρόσφατη ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.