Ανακοίνωση για τις λαϊκές αγορές από το Τμήμα Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Χορήγησης Αδειών του Δήμου Εορδαίας



Με την υπ’ αριθμ. 33/17-2-2021 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου, καθορίστηκε το ύψος του ημερήσιου τέλους για την λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας σε 1€/ανά τρέχον μέτρο. Σύμφωνα με το Σχέδιο Κανονισμού λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Εορδαίας το μέγιστο μήκος πάγκου ανά κατηγορία πωλητή και ανά κατηγορία προϊόντων, για την λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας, αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. Παρακαλούνται όσοι πωλητές επιθυμούν λιγότερα μέτρα πάγκου να απευθυνθούν( κατόπιν ραντεβού) στο Τμήμα Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων & Χορήγησης Αδειών του Δήμου Εορδαίας, από  20/9/2021 έως 1/10/2021. Γνωστοποιούμε ότι το ημερήσιο ανταποδοτικό τέλος για κάθε πωλητή θα βεβαιωθεί αναδρομικά, από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατηγορία προϊόντων

 

Μέγιστο μήκος πάγκου (μ.)
Παραγωγοί
α. οπωροκηπευτικά,

ζ. πουλερικά και κουνέλια

ι. άνθη, καλλωπιστικά φυτά, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και κηπευτικό χώμα, το οποίο δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία, καθώς και πολλαπλασιαστικό υλικό καλλιεργούμενων φυτικών ειδών, όπως φυτάρια κηπευτικών, δενδρύλλια οπωροφόρων και φυτά αμπέλου

ια. τα προϊόντα οικοτεχνίας (όπως γαλακτοκομικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά ζυμαρικά, βότανα, αρτύματα)

ιβ. αλλαντικά

ιγ. γαλακτοκομικά προϊόντα

6
β. αυγά σφραγισμένα με το διακριτικό αριθμό του παραγωγού,

δ. ελαιόλαδο συσκευασμένο

ε. οίνος εμφιαλωμένος

στ. μέλι τυποποιημένο

θ. προϊόν απόσταξης μικρών απο/ποιών (διήμερων),

2
γ. λοιπά αγροτικά προϊόντα, όπως ελιές, καρύδια, κάστανα, όσπρια,

η. νωπά αλιευτικά προϊόντα θάλασσας, γλυκών υδάτων, υδατοκαλλιέργειας,

 

4
Επαγγελματίες
Όλες οι κατηγορίες (Α έως ΣΤ) 6

Αναλυτικότερος πίνακας βρίσκεται στα γραφεία της Υπηρεσίας.

τηλ. για ραντεβού : 2463022857

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.