Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 16/9 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2021, 2.322 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 42 νέοι θάνατοι και 359 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση): Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 16/9 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Τα φαντασματα ( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Κανονικα αυτη τη χρονικη περιοδο υπουργος υγειας επρεπε να ειναι ο Μπογδανογκεμπελισκος,με χαρτοφυλακιο στους εμβολιασμους των παιδιων των μεταναστων!!
    Ωχριουν μπροστα του οι εμβολιασμοι των χιτλερικων σε παιδια των Εβραιων!!
    Καλα το ειπε απ το εδρανο της Βουλης ο Παφιλης οταν το εκλεγμενο φασιστοειδες,ο εθνικος χαφιες που φοιτητες και τα ονοματα τους τα εδινε στην αστυνομια,ειπε ο Παφιλης: τι ρουφιανος,τι μπογδ!!
    Οταν συμπεριφερεσαι σαν φασιστας εισαι φασιστας!!
    Που καταντησε η νεα δημοκρατια!!
    Ποσο πληγωμενοι πρεπει να ειναι οι ψηφοφοροι της!!
    Στον επομενο ανασχηματισμο Ανεμελε και Αναλγητε πορφυρογεννητε τυπακο να τον κανεις υπουργο πολιτικης προστασιας,τον Νοτιδη υπουργο προστασιας του πολιτη,τον πλευριτη εσωτερικων,στο υπουργειο που θητευσε ο προγονος του Στυλιανος Πατακ!!
    Τον αδωνιδη εθνικης αμυνης!!!
    Απο εκλεκτο σε εκλεκτο το πατε πολιτικοι αχταρμαδες της δεξιας!!!
    299 βουλευτες δεν μπορειτε να σβησετε εναν εθνικο ρουφ απο τα εδρανα της Βουλης;
    Που βρηκε τα στοιχεια των νηπιων το γλυσχρο αντικειμενο;
    Ποιος του εδωσε στοιχεια απορρητα τα οποια ειναι κλειδωμενα στο συρταρι του διεθυνοντος το σχολειο;
    Τον φανταζομαι στη Δίκη των Δικών,στη Δίκη της Νυρεμβεργης να βρισκεται αναμεσα στον Ρουντολφ ες( ες- ες) και στο Γκερινγκ και απ τον πολυ φασισμο του να ρουφιανευει και τους δικαστες,το Αγος της Ελλαδος,η αιδως της αιδούς!!
    Και αυτο το αισχρο και σιχαμερο τίποτα πληρωνεται απο το ελληνικο κρατος για να ρουφιανευει το κρατος και να χαφιεδιζει τους ελληνες πολιτες με χρηματα των οποιων πληρωνεται!!
    Και ειπε ο Μπερλ.Μπρεχτ αμα τη ληξει του Β’ παγκοσμιου πολεμου και την ημερα που η παγκοσμιος κοινοτητα πανηγύριζε: “το τερας του φασισμου δεν περασε η σκυλα( φασισμος) βρισκεται παλι σε οργασμο”
    Ενα τιποτενιο αποκύημα του χιτλερισμου κοσμεί τα εδρανα του κοινοβουλιου,τα εδρανα που τιμησαν με την παρουσια τους μεγαλες μορφες της δημοκρατιας απο ιδρυσεως του ελληνικου κρατους!!
    Ντροπη σου τυχαρπαστε νηπιορατσιστη,εθνικε χαφιε,νηπίων,μαθητων,φοιτητων!!
    Εσυ πονηρε ανθρωπε δε θαφτανες ποτε στον τοίχο του Γουδη,στην διαδρομη θα σεπνιγαν τα φτυσιματα των ελευθερων ανθρωπων!!
    Να παραιτηθεις αν σου εμεινε ιχνος ανθρωπου και να γυρισεις εκει εξ ου εξηλθες,στο σκουπιδοτοπο των εχθρων του κοσμου!!
    Μ αυτα που κανεις ανθρωποειδες ξεσηκωνεις σταγονιδια του απανθρωπου καταδικασμενου παρελθοντος!!
    Ντροπη σου,ντροπη της ντροπης!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.