Δήμος Κοζάνης: Διαγωνισμός selfie με έπαθλα τρία ηλεκτρικά σκούτερ!



ΜεταΚινήσου!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε μεγάλα δώρα.

Το θέμα φέτος είναι «Είμαστε Υγιείς και Ασφαλείς με Βιώσιμη Κινητικότητα. Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς.»

Διαγωνισμός selfie φωτογραφίας με έπαθλα τρία ηλεκτρικά σκούτερ!

Όροι και προϋποθέσεις selfie contest μέσω των social media

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Φωτογραφηθείτε μπροστά από το banner της Ευρωπαΐκής Εβδομάδας Κινητικότητας που βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο με το ποδήλατό σας ή με αθλητική ενδυμασία ή κρατώντας στο χέρι σας το εισιτήριο του λεωφορείου με το οποίο μετακινηθήκατε το οποίο να δείχνετε προς την κάμερά σας. Επίσης , μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφία σχετική με το φετινό θέμα «Είμαστε Υγιείς και Ασφαλείς με Βιώσιμη Κινητικότητα. Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς.» από περιοχή του Δήμου.

2. Κάντε “like” στη σελίδα «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης» στο facebook ή “follow” στο Instagram @kozanimobilityweek ή και τα δύο.

3. Δημοσιεύστε τη φωτογραφία που βγάλατε είτε στο facebook είτε στο Instagram με τα hashtag #mobilityweek #kozanimobilityweek #kozanimobilityweek2021. Μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας από την Τετάρτη 16/9/2021 μέχρι και την Κυριακή 26/9/2021.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 28/9 στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης στις 11.00 το πρωί.

Για περισσότερες διευκρινήσεις απευθυνθείτε στο : emw.dimoskozanis@gmail.com
#dimos_kozanis #EuropeanMobilityWeek #contest #selfie #selfiecontest #kozani

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήμος Κοζάνης: Διαγωνισμός selfie με έπαθλα τρία ηλεκτρικά σκούτερ!

  1. Μπορούμε να βγάλουμε και φωτογραφία σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο και δίπλα σε γεμάτους κάδους σκουπιδιών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.