Αυξημένη κίνηση με ουρές πολιτών στα διαγνωστικά κέντρα της Κοζάνης την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων



Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε από το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021 στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της Κοζάνης, όπου σε ορισμένα από αυτά δεν έλειψαν και ουρές πολιτών έξω από αυτά.

Από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η εφαρμογή νέων έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας με σκοπό την αντιμετώπιση της διασποράς του covid19.

Συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων, μαθητές, φοιτητές, αθλούμενοι σε γυμναστήρια, πολίτες από 12 ετών και πάνω που θέλουν να μετακινηθούν με αεροπλάνα, τρένα, ΚΤΕΛ και πλοία θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό rapid test έως 48 ώρες πριν. Το κόστος των 10 ευρώ για τη διενέργεια του τεστ βαραίνει τον πολίτη, καθώς από σήμερα, στις δημόσιες δομές θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τεστ μόνο οι εμβολιασμένοι κατά του covid-19 και οι συμπτωματικοί πολίτες.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Αυξημένη κίνηση με ουρές πολιτών στα διαγνωστικά κέντρα της Κοζάνης την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων

    1. Δύο ταχυτήτων πολίτες δεν υπάρχουν στις δημοκρατίες..οι εμβολιασμενοι καλά κάνανε και εμβολιαστηκαν για να προστατεψουν τον οργανισμό τους..όχι όμως τους δίπλα τους..ό νοσούν και μεταδίδουν τον ιό..πρέπει να ακολουθήσουμε το σύστημα της Κορέας μαζικά ραπίντ τεστ δωρεάν σε όλους ..για να μπουν σε αληθινή καραντίνα οι φορείς του ιού και να τελειώνουμε με αυτόν..αυτό που γίνετε είναι διχασμός της κοινωνίας ..και μια τρύπα στο νερό..όσο εμβολιασμενοι δεν ελενχονται με ραπιτ τεστ ο ιός θα ξεγλιστρα..και ναι 9στους δέκα στη μεθ είναι ανεμβολιαστος αλλά ο ένας είναι εμβολιασμενος.. κανένας δεν είναι ασφαλείς…πρέπει να γίνουνε μαζικά ραπίντ τεστ για να απομονωθεί ο ιός ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΊΑ όχι με εμβολιασμο,αλλά με στοχευμενη καραντίνα τον φορέων του ιού μέχρι την αποθεραπεία τους..αν αύριο γίνουνε σε όλους τους κατοίκους της πόλη της Κοζάνης κατοίκων ραπίντ τεστ θα σωθουν ζωές χρήμα και χρόνος θα καθαρίσει η πόλη από Κορωναίο αυτό κάνανε σε πολλές ασιατικές χώρες και τελειώσανε με τον Κορωναίο..εδώ πουλάνε εμβόλια..θα πιάσει Δεκέμβριος και θα καλούν για εμβόλια..και ασυμτοματικοι φορείς θα πάνε να κάνουνε εμβόλιο..τι επίδραση θα έχει αυτό στην υγεία τους..σε έξαρση της γριππης εμείς θα κάνουμε εμβόλια γρίπης??
      Απέναντι στη αρρώστια δεν έχει αυτοί και εμείς ..όλοι μαζί χωρίς υστεριες..η Σουηδία έχει λιγότερος νεκρούς…η Γερμανία δεν έχει υποχρεωτικοτητα η Κίνα καθάρισε από τον ιό και έχουν εισαγωμενα κρούσματα από ξενους..εμείς εδώ είμαστε το κέντρο του κόσμου οι έξυπνοι και οι άλλοι οι κουτοφραγκοι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.