Κοζάνη: Πρώτο κουδούνι στα σχολεία με τον καθιερωμένο αγιασμό, με μάσκες και όλα τα απαραίτητα μέτρα



Το πρώτο κουδούνι για το νέο διδακτικό έτος 2021-2022 χτύπησε το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου.

Χωρίς προβλήματα στις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Κοζάνης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ δάσκαλοι και καθηγητές ενημέρωσαν τους μαθητές για όλα τα απαραίτητα μέτρα που ισχύουν.

Οι μαθητές από την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων πήραν τα βιβλία τους ενώ και φέτος θα προσέρχονται στα σχολεία φορώντας υποχρεωτικά μάσκα.

Οι μαθητές θα προσέρχονται στις σχολικές μονάδες με πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό σελφ τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο,

Οι εκπαιδευτικοί θα προσέρχονται στις σχολικές μονάδες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Παρασκευή με κόστος το οποίο θα καλύπτουν οι ίδιοι.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.