Επίσκεψη της Καλλιόπης Βέττα σε σχολεία των Σερβίων



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δήλωσε:

«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Κοζάνης.

Σε μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας οφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας, για να βγούμε υγιείς και δυνατοί από την κρίση, παρά την έλλειψη κατάλληλων μέτρων, όπως η μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα και η πλήρης στελέχωση των σχολείων με τις απαραίτητες ειδικότητες.

Εύχομαι, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει στρέψει την πλάτη στην εκπαιδευτική κοινότητα, η χρονιά να κυλήσει απρόσκοπτα ώστε οι μαθήτριες και οι μαθητές να χαρούν, να κοινωνικοποιηθούν και να κάνουν αυτό το υπέροχο ταξίδι στη γνώση, που μόνο το σχολείο μπορεί να προσφέρει.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!»

Παράλληλα, η κ. Βέττα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί σχολικές μονάδες των Σερβίων. Ειδικότερα, παρευρέθηκε στην έναρξη λειτουργίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΠΑΛ.

Η Βουλευτής παρακολούθησε τον αγιασμό, μίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολείων και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη,

Στους χαιρετισμούς της προς τις μαθήτριες και τους μαθητές, τόνισε ότι η γνώση, τα εφόδια και οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν στο σχολείο, θα τους συνοδεύουν για μια ζωή. Το ίδιο, δε, θα συμβεί με τις φιλίες, τις εμπειρίες και τα όνειρα που θα κάνουν, εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών. Εκμυστηρεύτηκε, δε, την ιδιαίτερη χαρά και συγκίνησή της, καθώς ξαναβρέθηκε στα σχολεία που είχε φοιτήσει και η ίδια.

Κλείνοντας, τόνισε ότι η νέα γενιά, με την αισιοδοξία, το όραμα και την πίστη της, μπορεί να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σε όλους μας.

Γραφείο Βουλευτή
Καλλιόπη Βέττα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.